• یکشنبه / ۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400050301649
  • منبع : وزارت صنعت، معدن و تجارت

بهره‌برداری از اولین خط تولید پنل (نمایشگر) تلویزیون در ایران

بهره‌برداری از اولین خط تولید پنل (نمایشگر) تلویزیون در ایران

اولین خط تولید پنل (نمایشگر) تلویزیون با سرمایه‌گذاری بیش از دو میلیون یورو و اشتغالزایی مستقیم برای بیش از ۲۰۰ نفر به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایسنا، امروز (شنبه) مراسم بهره‌برداری از خطوط تولید و طرح‌های جدید بزرگ ترین مجتمع تولیدکننده لوازم خانگی ایران با حضور معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت و مدیرکل صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی این وزارتخانه برگزار شد.

اولین خط تولید پنل (نمایشگر) تلویزیون با سرمایه‌گذاری بیش از دو میلیون یورو و اشتغالزایی مستقیم برای بیش از ۲۰۰ نفر به بهره‌برداری رسید و استفاده از ظرفیت تولید این خط تکنولوژیک در جریان ساخت و تولید تلویزیون‌های ایرانی، عمق ساخت داخل را به بیش از ۴۸ درصد می‌رساند.

ظرفیت تولید پنل به صورت سالانه در این خط که تنها مجموعه تولید پنل (نمایشگر) در ایران است، بیش از ۸۰۰ هزار قطعه پیش‌بینی شده و تکنولوژی راه‌اندازی تجهیزات مکانیکی و الکتریکی خط تولید پنل با هدف بومی‌سازی و ایجاد دانش فنی در راه‌اندازی سنسورها، موتورها، ایرجت‌ها، و ... و انجام اتوماسیون کامل تولید پنل در این خط مهم به‌کارگیری شده است.

 حذف وابستگی به برندهای خارجی

مهدی صادقی نیارکی، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه این مراسم، اظهار کرد: پروژه نهضت ساخت داخل از سال ۱۳۹۷ در وزارت صمت آغاز و در نیمه دوم سال ۱۳۹۸ نیز بحث خوداتکایی در تولیدات صنعتی به عنوان دستور کار این وزارتخانه تعریف شد که در آن‌ مقطع همرسانی بین نیازمندی‌ها و توانمندی‌ها بود. براساس برنامه ریزی و هدف‌گذاری وزارت صمت، مقرر شد تا ظرف ۳ سال ۱۰ میلیارد دلار از واردات به ساخت داخل تبدیل شود.

به گفته معاون وزیر صنعت پروژه دیگری که در این بخش به آن پرداخته شد، بحث بومی سازی قطعات، تجهیزات و ملزوماتی بود که ‌ظرفیت تولید آن‌ وجود نداشت که همانطور که امروز شاهد بودیم، داخلی سازی تولید پنل های تلویزیون در این مجموعه آغاز شد و به نظر من مهم‌ترین اتفاق در این خصوص، حذف وابستگی به برندهای خارجی است.

صادقی نیارکی با بیان اینکه شرکت‌های داخلی می‌توانند با تکیه بر توان داخل و طراحی پلتفرم بومی همگام با تکنولوژی روز دنیا، اتفاقات مبارکی را رقم بزنند، گفت: همانطور که امروز شاهد بودیم، پلتفرم های بومی براساس ذائقه و سلیقه مشتریان امکان طراحی و مهندسی را دارند که این روند اقدامی ارزشمند و پیشبرنده در زمینه لجستیک، کاهش ارزبری و عدم وابستگی است.

وی در پایان درباره اینکه تا چه میزان هدف گذاری این وزارتخانه در زمینه تبدیل واردات به تولید داخل محقق شد، توضیح داد: در سال  ۱۳۹۸ بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار در قالب تفاهمنامه های ساخت داخل و در سال  ۱۳۹۹ نیز بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ میلیون یورو محقق شد و با تکیه بر توان داخل گامی در جهت تقویت تولیدات داخلی و کاهش وابستگی به خارج برداشته شد.

در این مراسم و طی بازدید یک روزه معاون امور صنایع وزارت صمت از خطوط تولید لوازم خانگی بزرگ‌ترین مجتمع تولیدکننده این محصولات در ایران از خط تولید محصولات کولر گازی که با سرمایه‌گذاری بیش از چهار میلیون دلاری و اشتغالزایی مستقیم برای بیش از ۳۰۰ نفر راه‌اندازی شده بود، رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۴ ۰۴:۴۵

این خودم کارمند تولد بودم خط تولید سامسونگ یا سام الکترونیک کیلومتر 18جاده قدیم طیف سایپا از کی تاحالا سامسونگ ایرانی شده با این قیمت الکی گرون

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۵ ۱۶:۳۹

این خط تولید مربوط به گروه صنعتی انتخاب در منطقه صنعتی مورچه خورت اصفهان است نه شرکت سام الکترونیک مونتاژ کننده سابق تلوزیونهای سامسونگ و دارنده برند ایرانی سام

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۶ ۰۰:۳۴

این تولید نیست. مونتاژ کاری میگن. ضمنا اگر راست میگید خط تولید را درست کنید، یعنی ماشین آلات مادر رو تولید کنید. رفتید خط تولید رو از کره گرفتید و میگید داخلی سازی شده؟ اینجوری که هرکسی میتونه کار کنه.

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۱۶ ۱۲:۰۵

خیلی از کارخانه ها از ماشین آلات خارجی استفاده می کنن. حالا چرا اگه راست می گن؟ مگه شرط بندیه؟

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۲۴ ۱۴:۳۶

خط تولید وقتی ایجاد شد بومی سازی بعدش خیلی راحت تره نه خطی که هنوز ندیدی از صفر بخوای بسازی کلی وقت و هزینه الکی .خوبه مدیر نشی