• سه‌شنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1400050502952
  • خبرنگار : 71431

نظر هلال احمر درباره تجمیع مراکز امدادی

نظر هلال احمر درباره تجمیع مراکز امدادی

تجمیع مراکز امدادی در جاده‌ها که پیش از این با چراغ سبز رییس سازمان مدیریت بحران کشور و تاکید او بر ضرورت تحقق این امر روبه‌رو شده بود، در تازه‌ترین اظهار نظر مورد مخالفت رییس جمعیت هلال احمر به عنوان یکی از بازوهای مهم امدادونجات در کشور روبه رو شده است.

به گزارش ایسنا، موضوع تجمع واحدهای امدادی در کشور و به خصوص در سطح جاده‌ها موضوع جدیدی نیست و سال‌هاست که موافقان و مخالفان بسیاری دارد. موافقان این طرح که اسماعیل نجار، رییس سازمان مدیریت بحران کشور نیز جزو آنهاست معتقدند که تجمیع این واحدها در جاده‌ها سبب ایجاد فرماندهی واحد و صرفه جویی در منابع می‌شود و سرعت امدادرسانی را نیز افزایش می‌دهد. به عقیده نجار ل در یک حادثه جاده‌ای ممکن است عوامل اورژانس، هلال احمر و ... در محل حاضر شوند، در حالی که ممکن است با حضور تنها یکی از این دستگاه های امدادی، امدادرسانی به طور کامل انجام شود. از این رو اگر مدیریت واحد وجود داشته باشد، می‌توان سرعت امدادرسانی و کیفیت آن را افزایش داده و هدفمند کرد.

در تازه‌ترین اظهارنظر اما کریم همتی، رییس جمعیت هلال احمر کشورمان که سازمان امدادونجات زیر نظر مجموعه‌اش فعالیت می‌کند با چنین طرحی مخالفت کرده است. همتی در گفت‌وگو با ایسنا دراین‌باره می گوید: ادغام دستگاه های امدادی به صورت کامل اقدام  موثری نیست. مستحضرید که تنها بخشی از توان عملیاتی جمعیت هلال احمر و سازمان امدادونجات در حوادث به اورژانس کمک می‌کند و در واقع سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر قابل ادغام در سایر حوزه ها نیست.

او ادامه می دهد: جمعیت هلال احمر جزو نهادهایی است که بحث امدادونجات را به صورت تخصصی و حرفه‌ای دنبال می‌کند  و ادغام این بخش با دیگر دستگاه‌های امدادی یا تشکیل سازمانی اداری با قوانین موضوعه هلال احمر احمر همخوانی ندارد و حتی فعالیت‌های بین‌المللی ما را مخدوش می‌کند.

رییس جمعیت هلال احمر در مورد ادغام مراکز امدادی در جاده‌ها نیز اظهار می کند: حتی در جاده‌ها نیز چنین امری مطلوب نخواهد بود و من معتقدم به جای ادغام باید سازوکار دیگر را مشخص کرد. ما می‌توانیم در همراهی با اورژانس و دیگر دستگاه های امدادی به یک تفاهم برسیم که دیگر همه در یک نقطه نباشیم.

همتی با بیان اینکه در تمام جاده های کشور باید این فرآیند دنبال شود، می افزاید: برای جلوگیری از اتلاف وقت و افزایش کیفیت امدادرسانی باید شرایطی را فراهم کرد که محل استقرار هرکدام از دستگاه های امدادی در طول جاده‌ها مشخص شود و مثلا اگر در نقطه‌ای اورژانس مستقر است، تعیین شود که در ۲۰ کیلومتر بعدی آن هلال احمر استقرار پیدا کند و مواردی نظیر آن. این موضوع تراکم ازدحام در یک نقطه و دوربودن از نقطه ای دیگر را نیز حل می‌کند و نیروهای امدادی با سرعت و کیفیت بیشتری می‌توانند امدادرسانی کنند.

رییس جمعیت هلال احمر درمورد ایجاد شماره تماس واحد برای امداد نیز اظهار می کند: شماره واحد دسترسی مردم به چند شماره را دچار مشکل می‌کند و گاهی ممکن است مردم نتوانند با یک مرکز امدادی تماس بگیرند وسریعا با شماره سه رقمی دیگری تماس خواهند گرفت.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha