• چهارشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1400051309148
  • خبرنگار : 71614

افتتاح سرویس مکانیاب مراکز اورژانس

افتتاح سرویس مکانیاب مراکز اورژانس

سرپرست اورژانس کشور از افتتاح سرویس مکانیاب مراکز اورژانس خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر پیمان صابریان در آیین افتتاح همزمان سرویس مکانیاب مراکز اورژانس اظهار کرد: از سال های قبل هدف ما این بود که لوکیشن را برای تماس های گرفته شده در اختیار داشته باشیم.

وی با بیان اینکه فرد حادثه دیده گاهی قادر به صحبت و تحلیل جزییات نیست، گفت: ممکن است که فرد حادثه دیده در هر مکانی باشد و نتواند توضیح دقیقی بدهد.

وی افزود: به زحمت دکتر کولیوند اجازه داده شد که از این خدمات استفاده کنیم. در حال حاضر در استان هایی از جمله قم، مازندران و.. استفاده شد و میزان رضایتمندی مردم تجزیه و تحلیل شد و دیدیم که زمان را کوتاه تر می کند و سریع تر به بالین بیمار می رسیم.

وی گفت: عنوان این سیستم مکانیاب اورژانس است و در تمام استان ها وجود دارد. در استان های محدودی انجام نشده که به دنبال آن نیز هستیم.

صابریان گفت: این سیستم مثل سیستم لوکیشن موبایل نشان می دهد که شما کجا هستید. این لوکیشن لحظه ای برای ما ارسال می شود که در چه موقعیتی هستید و می توانیم با سرعت بیشتری نیرو های اورژانس را به محل اعزام کنیم.


وی ادامه داد: این سیستم حدود دو تا سه دقیقه زمان رسیدن بر بالین بیمار را کاهش داده و زمان ما الان حدود ١٣ تا ١۴ دقیقه است و در شهرهای شلوغ ١۵ تا ١۶ دقیقه است.


صابریان با بیان اینکه دقت این سیستم بین پنج تا هفت متر است و جهت مسیر را هم نشان می دهد گفت: این سیستم نیاز به اینترنت ندارد. در زمان خیلی کوتاه از تماس آپلود می شود و می توانیم از آن استفاده کنیم.

دکتر پیمان صابریان در خصوص خدمات اورژانس در خصوص تسهیل روند واکسیناسیون نیز گفت: فرایند واکسیناسیون با نظر دکتر نمکی با توجه به اینکه سرعت تزریقات مناسب نبود. از ما خواسته شد که به این فرایند کمک کنیم.

وی ادامه داد: همکاران من با توجه به اینکه روزانه با استرس های مختلف دست به گریبان هستند در خصوص واکسیناسیون در تهران ١٧ پایگاه فعال را ایجاد کردیم و شش پایگاه خودرویی و بقیه فردی است. چهار اتوبوس آمبولانس و دستگاه های آمبولانس .. نیز هست و به محض اینکه جمعیت پایگاهی متراکم شود مراجعه می کنند تا صف ها را بشکنند. همچنین در دانشگاه های علوم پزشکی بین دو تا چهار پایگاه برای هر دانشگاه مکلف شده که بتوانند خدمات ارایه کنند. 

وی در پاسخ به اینکه آیا فشار کاری نیروهای اورژانس چند برابر شده است، گفت: تماس های ما دو تا سه و نیم برابر شده است اما از مجموعه در حال خدمت رسانی برای واکسیناسیون استفاده نکردیم و از افراد خارج از شیفت کمک گرفته شده است.

صابریان در خصوص معطلی اورژانس برای پیدا کردن تخت های بیمارستانی گفت: همکاری علوم پزشکی ها با ما مناسب است و در هماهنگی پیدا کردن تخت کمتر با مشکل مواجه می شویم.

وی گفت: زمان معطلی بیمار برای کل فرایند رسیدن بر بالین تا بستری مقداری بیشتر شده اما زمان ماموریت ما هنوز قابل دفاع است. کل زمان ماموریت از زمان اعزام تا انتقال فرد به بیمارستان و برگشت بیمارستان حدود ۵٠ دقیقه است. 

وی در خصوص تعداد شهدای کرونای اورژانس نیز گفت: در کشور ١٧ نفر شهید شدند که چهار نفر از اورژانس تهران بودند.

وی در خصوص آماری درباره تعداد پایگاه ها گفت: در کل کشور حدود ۳۰۰۰ پایگاه و ۵۵۰۰ آمبولانس داریم. در خصوص آمبولانس نیازی به افزایش نداریم اما با توجه به کرونا نیاز به گسترش کلی وجود دارد. 


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha