• دوشنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۲۱:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400052518320
  • خبرنگار : 71145

الفیاض: عدم دعوت از اسد برای نشست منطقه‌ای، نشان‌دهنده بی‌توجهی به سوریه نیست

الفیاض: عدم دعوت از اسد برای نشست منطقه‌ای، نشان‌دهنده بی‌توجهی به سوریه نیست

دفتر رئیس سازمان حشد شعبی امروز، دوشنبه بیانیه‌ای را درباره پیامی که او به بشار اسد تحویل داده، صادر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از میدل ایست نیوز، فالح الفیاض، رئیس سازمان حشد شعبی با صدور بیانیه‌ای توضیح داد که عدم دعوت از سوریه برای حضور در کنفرانس منطقه‌ای بغداد، بیانگر نادیده گرفتن سوریه توسط عراق نیست.

دفتر رئیس سازمان حشد شعبی در بیانیه‌ای توضیح داد: فالح الفیاض، طی دیدار با بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، پیام مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق را ابلاغ کرد و توضیح داد که عدم دعوت از سوریه در کنفرانس منطقه‌ای بغداد، نشان دهنده نادیده گرفتن دولت برادر سوریه توسط عراق و جایگاه ثابت آن نیست، بلکه بیانگر اهتمام به موفقیت آمیز بودن کنفرانسی است که از طریق آن به دنبال دستیابی به توافقاتی برای ایجاد راه حل برای مشکلات منطقه با حضور همه کشورهای همجوار عراق هستیم و مشکل سوریه در راس این مشکلات است.

بیانیه دفتر اطلاع رسانی رئیس حشد شعبی، اشاره کرد که دو طرف شیوه‌های روابط بین دو کشور به خصوص در زمینه مبارزه با تروریسم و کنترل امنیت مرزهای مشترک بین دو کشور را بررسی کردند.

بیانیه مذکور افزود: آنچه تعجب ما را برانگیخته، بیانیه فوری برادران در وزارت خارجه است که در پی اظهارات برخی طرف‌های رسانه‌ای ناآگاه صادر شد و به مسائل فرضی که وجود ندارند، کشیده شد.

پیش از این در بیانیه رسمی وزارت خارجه عراق آمده که در پی انتشار اخباری از این نوع، دولت عراق تأکید می‌کند که چنین دعوتی در کار نیست و هرگونه دعوت رسمی با نامه رسمی نخست‌وزیر عراق انجام می‌شود و هیچ طرفی حق ندارد به نام دولت عراق از هیچ مقامی دعوت به عمل آورد.

همچنین خبرگزاری سانا گزارش داد، رئیس جمهوری سوریه طی دیدار خود با فالح الفیاض پیام نخست وزیر عراق در مورد اجلاس سران کشورهای همسایه عراق که قرار است در بغداد در اواخر ماه جاری برگزار شود دریافت کرد.

در این دیدار نیز به اقدامات صورت گرفته برای افزایش همکاری‌های دو جانبه مشترک در همه زمینه‌ها ، به ویژه در زمینه مبارزه با تروریسم و ​​کنترل امنیت مرزها که عامل مهمی نه تنها در سطح امنیت بلکه به تداوم حرکت تجاری بین دو کشور کمک می‌کند و به نفع دو ملت برادر است، بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha