• جمعه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400052919992
  • خبرنگار : 71531

انتقاد انجمن داروسازان از اعلام واتساپی ضابطه تاسیس داروخانه‌ها بدون ابلاغ رسمی

انتقاد انجمن داروسازان از اعلام واتساپی ضابطه تاسیس داروخانه‌ها بدون ابلاغ رسمی

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با انتقاد از نحوه ابلاغ آیین نامه داروخانه‌ها گفت: در یک رویه کاملا غیرعادی و بدون هیچگونه اطلاع رسانی به ذی نفعان و نمایندگان، آیین نامه ابلاغ رسمی نشد، بلکه به صورت یک پست واتس اپی در گروه ها منتشر شد.

دکتر علی فاطمی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در رابطه با نحوه ابلاغ ضابطه، رویه کاملا غیرعادی رخ داد و البته اولین باری نیست که این صحنه را می‌بینیم.

وی افزود: در زمانیکه مجمع عمومی داروسازان برگزار شد و آقای دکتر شانه ساز مهمان برنامه ما بودند، قول بررسی بر روی بندهایی از آیین نامه و هم ضابطه داروخانه را دادند و چهار نفر از انجمن داروسازان ایران برای این کمیته معرفی شدند که دو نفر از این چهار نفر من و دکتر کلانتری از اصفهان و کرمان بودیم که باید در این جلسه حاضر می شدیم. اما نامه ای را ساعت 9 شب به دفتر انجمن فکس می کنند که به دلیل عدم اطلاع رسانی به موقع، برای نمایندگان تهرانی هم حتی حضور با این قید فوریت امکانپذیر نبود؛ چه برسد برای ما که در استان دیگری هستیم و عملا نتوانستیم در آن جلسه حضور پیدا کنیم.

فاطمی افزود: با وجود این، انجمن داروسازان ایران نکاتی رابرای اصلاح آیین نامه طی سه صفحه با جزئیات کامل به سازمان غذا و دارو ارائه کرد. روال همیشه این بوده است که بعد از ارائه گزارشات و ضوابط، جلساتی برگزار و روی پیشنهادها بحث شده و سپس ضابطه ابلاغ شود.

وی گفت: واقعیت این است که انجمن برای جلسات تدوین آیین نامه دعوت نبود و برای ضابطه هم با این کیفیت از انجمن دعوت شد هرچند ما نکات لازم را به آنها ارائه کردیم.

فاطمی گفت: تجربه نشان داده که باری که کج باشد به منزل نمی رسد و روشن است که این آیین نامه تا این لحظه با کجی به این نقطه رسیده و به راحتی هم قابل اجرا نخواهد بود و ما امیدواریم دولت بعدی در مورد آیین نامه و ضابطه تصمیم جدی بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۹ ۱۱:۳۲

داروسازی در ایران معادلPharmacyانتخاب شده است که درست نیست. در ایران رشته داروسازی در حقیقت داروخانه داری است و تنها رشته ای است که مجوز کسب می دهد و اصلا در روند بهداشت و سلامت هیچ تاثیری ندارد.تنها ارتباط بیمار با داروخانه دریافت دارو است که آن هم توسط فرد دیگری انجام می شود. شوربختانه اینکه بجای مسئول فنی یک نسخه پیچ با دوسال سابقه کار بهتر امور داروخانه را ا داره میکند. بنابراین تقلیل یابد به فوق دیپلم.