• دوشنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۸:۱۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400060100819
  • خبرنگار : 30054

چمن مصنوعی یا طبیعی، کدام یک گزینه امنی برای کودکان به شمار می رود؟

چمن مصنوعی یا طبیعی، کدام یک گزینه امنی برای کودکان به شمار می رود؟

هوای تازه و نور خورشید برای کودکان مزیت های بسیاری دارد و وجود یک حیاط پشتی در منزل می تواند اوقات خوش بازی را در چنین فضایی برای آن ها مهیا کند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آسیاچمن، متاسفانه چمن طبیعی نمی تواند آن طور که باید امن و سالم باشد، بسیاری از والدین ممکن است حتی از این موضوع نیز آگاهی نداشته باشند. 
زمانی که بحث ایجاد یک زمین بازی مناسب برای بچه ها می شود، همیشه باید امنیت در درجه اول مورد ملاحظه قرار بگیرد.

شرکت آسیاچمن که اولین و بروزترین کارخانه تولید چمن مصنوعی در ایران است، با در نظر گرفتن امنیت و سلامت کودکان، چمن های مصنوعی بسیار مرغوب و باکیفیتی را روانه بازار می کند که در کنار سایر انواع چمن ها با کاربردهای مختلفی که ارائه می دارد، از محبوبیت بالایی برخوردار می باشند.

چرا چمن مصنوعی برای کودکان امن است؟
مزیت های بسیاری برای تغییر چمن طبیعی به چمن مصنوعی برای زمین بازی بچه ها وجود دارد:

۱.چمن مصنوعی ضد حساسیت است

بسیاری از بچه ها به گرده ها حساسیت و آلرژی دارند. حتی قرارگیری کوتاه مدت در معرض چنین عوامل آلرژنی می تواند خارش چشم، آبریزش بینی، بثورات پوستی و یا حتی بدتر از این ها  را به وجود آورد. به این دلیل، کودکانی که به علف و گرده آلرژی دارند، معمولا باید در خانه بمانند و بازی دوستان خود را پشت پنجره نگاه کنند.
چمن مصنوعی منبع هیچ آلرژنی نیست، از این رو برای بازی کردن بچه ها امن و بی خطر است.

۲. چمن مصنوعی سمی نیست

سالم ماندن چمن های طبیعی مساوی است با استفاده از مواد شیمیایی، مانند کودها، مقابله با علف های هرز و سموم دفع آفات. تماس با این مواد شیمیایی می تواند بچه ها را در حین بازی، دویدن و دراز کشیدن روی چمن ها بیمار کند.
والدین می توانند این مشکل را با انتخاب و نصب چمن مصنوعی در حیاط برطرف نمایند. 
کیفیت بالای این چمن های مصنوعی به عدم وجود مواد سمی و خطرناک بر می گردد. از همه مهم تر شما هرگز به هیچ ماده شیمیایی نیاز دارید تا سبزی و پرپشتی آن را حفظ کنید.

۳. چمن مصنوعی، زمین امن تری برای بازی کردن مهیا می کند

به مرور زمان، سطح زمین چمن طبیعی دچار چاله و چوله هایی می شود که خطر سکندری خوردن و لیز خوردن را افزایش می دهد. به علاوه، شاخه و برگ های تیز، سنگ های سفت و محکم می توانند موجب خراش و جراحت و آسیب شوند. از طرف دیگر، این چمن ها هنگامی که خیس شوند، سطح لغزنده ای به وجود می آورند.

در مقایسه چمن مصنوعی به گونه ای است که امکان چاله و چوله و خالی شدن بخش هایی از چمن را به صفر می رساند، فرقی هم دارند که بچه ها چقدر روی آن فشار بیاورند و ساعت ها بازی کنند. 
چمن مصنوعی سریعا آب را زهکشی می کند، از این رو یک زمین خشک و غیر لغزنده برای بازی کودکان حتی بعد از بارش باران مهیا می شود.
هم چنین دیگر خبری از گل و لای سرشار از باکتری ها نخواهد بود و هیچ  آبگرفتگی به چشم نخواهد آمد تا برای والدین نگرانی هایی ایجاد نماید.

چمن مصنوعی فقط برای کودکان شگفت انگیز نیست، بلکه می تواند خبر خوشی برای والدین باشد. زیرا نیاز به مراقبت اندکی دارد و از این رو دیگر خبری از هدر رفتن وقت، پول و انرژی نیست تا چمن ها همیشه شاداب به نظر برسند. 

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha