• شنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400072416456
  • خبرنگار : 71505

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران تاکید کرد

تدوین سند "توسعه روستایی" گام موثر در توسعه پایدار روستاهای استان تهران

تدوین سند "توسعه روستایی" گام موثر در توسعه پایدار روستاهای استان تهران

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به اینکه با اجرایی شدن سند توسعه روستایی می‌توان به اهداف برنامه‌ریزی شده برای تحقق رشد ۷.۶ درصدی استان دست پیدا کرد، گفت: تدوین سند توسعه روستایی گام موثر در حوزه توسعه پایدار روستاهای استان تهران است.

مسعود شفیعی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح روند تدوین سند توسعه روستایی در استان تهران و تاثیرات آن بر توسعه پایدار استان گفت: در قانون برنامه ششم توسعه قانونگذار بدنه کارشناسی تصمیم‌ساز را مکلف به هویت‌بخشی به روستاها کرده است تا از این باب هر روستا شخصیتی اقتصادی و اجتماعی برایش تعریف شود و از تمرکز جمعیتی در مناطق شهری کاسته شود.

وی با اشاره به تحولات بنیادین که در روستاهای استان ایجاد شده است، افزود: روستاهای در جوار کلانشهرها اکنون هویت تازه‌ای گرفته‌اند و در بحث تامین نیروی کارگری و فعالیت های صنعتی فعال‌تر شده‌اند. مهاجرت از روستاها و رشد شهرنشینی علاوه بر ایجاد مشکلاتی در حاشیه شهرها کاهش شدید میزان باروری را نیز سبب شده است؛ در حقیقت کانون‌های قطبی استقرار جمعیت و کاهش باروری در کشور از دو حوزه جغرافیایی و پیری جمعیت در سال‌های آینده کشور را تهدید می‌کند.

شفیعی ادامه داد: اجرای طرح‌هایی در راستای رونق روستاها در کشور انجام شده است؛ اما باید برای توسعه اقتصادی و اجتماعی روستاها برنامه‌ریزی مدون و بلندمدت انجام شود برنامه‌ای که تنها به برنامه ششم ختم نشود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به سند توسعه روستایی گفت: در این سند فرآیندی که برای توسعه اقتصادی و اجتماعی روستاها مدنظر است به‌طور کامل تبیین شده و لازم است همه فرمانداران و مسئولان شهرستانی از آن مطلع شوند. تدوین سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان تهران یکی از اقدامات اثرگذار و مهم در حوزه توسعه پایدار در روستاهای استان خواهد بود و با اجرایی شدن این سند در روستاهای استان می‌توان به اهداف برنامه‌ریزی شده برای تحقق رشد ۷.۶ درصدی استان دست یافت.

وی تاکید کرد: تحقق این رشد در چهار بخش کشاورزی، معدن، صنعت و خدمات در نظر گرفته شده که با اجرای سند توسعه روستایی می‌توان در تمامی این بخش‌ها تحول ایجاد کرد. بی تردید اصلی‌ترین هدف در برنامه‌ریزی توسعه، برنامه‌ریزی شهرستانی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha