• چهارشنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1400072820747
  • منبع : سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری

راه‌اندازی سامانه پایش مخاطرات منابع طبیعی؛ به‌زودی

راه‌اندازی سامانه پایش مخاطرات منابع طبیعی؛ به‌زودی

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه به‌زودی سامانه پایش مخاطرات منابع طبیعی در سازمان رونمایی می‌شود، گفت: در زمینه شدت بخشیدن به امر حفاظت به بیش از ۴۰۰ دوربین برای نصب و پایش منابع طبیعی در سراسر کشور نیازمند هستیم که تا کنون بخشی از آن تامین و در مناطق بحرانی نصب و راه اندازی شده است.

به گزارش ایسنا، مسعود منصور امروز (۲۸ مهر) در جلسه بررسی طرح جامع حفاظت که به‌صورت وبینار با حضور مدیران و معاونان حفاظت ادارات کل منابع طبیعی استان‌های کشور برگزار می شد، خاطرنشان کرد: رویکرد ما در صیانت از منابع‌ طبیعی «مدیریت حفاظت» است و عرصه‌های منابع طبیعی باید دارای طرح و طرح نیز دارای مجری باشد و سازمان در این میان وظایفش نظارت بر انجام حفاظت است.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در ادامه گفت: شعار حفاظت از منابع‌ طبیعی باید در عمل تجلی پیدا کند و اینکه سند جامع حفاظت تهیه شود اما در عمل روی کاغذ بماند به هیچ وجه از سوی سازمان پذیرفتنی نیست و معاونت حفاظت و امور اراضی ادارات کل استان‌ها باید این سند را عملیاتی کنند.

منصور همچنین ضمن تاکید بر انجام و تکمیل کاداستر اراضی ملی و دولتی گفت: انجام تخلف و وقوع جرم در منابع‌ طبیعی اجتناب‌ناپذیر است و بخشی دیگر از وظیفه سازمان در کنار مدیریت، انجام حفاظت فیزیکی است.  

وی افزود: در اقدامات فیزیکی استفاده و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین نظیر سامانه‌های پایش، نصب دوربین در مناطق بحرانی، استفاده از پهپاد و تصاویر ماهواره‌ای همچنین استفاده از سیستم رادیویی بی‌سیم مورد نظر و هدف سازمان است.

رییس سازمان جنگل‌ها اضافه کرد: نیروی انسانی در بخش حفاظت باید کارآزموده و آموزش دیده باشد تا بتواند به عنوان یک ضابط قضایی عمل کند.

به گفته منصور حفاظت یک دانش و تخصص است و افرادی که در این بخش خدمت می‌کنند باید کارآمدی لازم را با فراگیری آموزش در زمینه تشکیل  پرونده و تهیه صورتمجلس داشته باشند.

رییس سازمان جنگل‌ها با تأکید بر بهره‌برداری هرچه بهتر از سامانه‌های حوزه معاونت حفاظت اظهارکرد: یگان حفاظت از طریق سامانه حمل چوب توانست عامل قاچاق چوب در یک استان را شناسایی و او را به مراجع  قضایی معرفی کند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها، منصور در ‌پایان جلسه بررسی طرح جامع حفاظت یک بار دیگر توجه مدیران را به امر مهم حفاظت و اولویت پیشگیری معطوف کرد و گفت: حفاظت به این معنا است که اجازه ندهیم در جایی پوشش گیاهی از بین برود و یا درختی قطع شود.

انتهای ‌پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha