• دوشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1400081712830
  • خبرنگار : 71588

هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تهدید جان اسرا به مثابه آغاز جنگ است

هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تهدید جان اسرا به مثابه آغاز جنگ است

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد، رژیم اشغالگر مسئول نتایج ناگوار تداوم درد و رنج اسرای فلسطینی اعتصاب کننده غذا است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، فوزی برهوم، سخنگوی جنبش حماس خواستار پایان یافتن سکوت و تحرک فوری، جدی و کارآمد برای خاتمه بخشیدن به درد و رنج اسراء به ویژه اعتصاب کنندگان غذا و همچنین ایستادگی در برابر تمامی جنایت‌ها و نقض‌های اشغالگران شد.

فوزی برهوم ضمن تاکید بر لزوم افزایش و به کارگیری تلاش‌ها و امکانات برای حمایت و پشتیبانی از اسرای فلسطینی و پیروزی آنها و نیز وادار کردن اشغالگران به پایان دادن به درد و رنج آنها، اعلام کرد، این جنبش تمامی تلاش‌ها و اقدامات اشغالگران جهت منصرف کردن اسراء از ادامه اعتصابشان را محکوم می‌کند.

در همین راستا، عبداللطیف القانوع، سخنگوی جنبش حماس تاکید کرد، اشغالگران مسئول نتایج درد و رنج‌های اسرای فلسطینی و هرگونه جنایت علیه اسراء هستند.

القانوع ادامه داد: تهدید جان اسراء به مثابه آغاز جنگ است و ما به اشغالگران هشدار می‌دهیم که از نزدیک اوضاع اسراء را دنبال می‌کنیم.

سخنگوی جنبش حماس همچنین اظهار داشت: مقاومت دست بسته و بی‌تفاوت نخواهد ماند و ما به اشغالگران اجازه نخواهیم داد که به آنها زور بگویند و مقاومت در خط مقدم دفاع از آنها قرار خواهد داشت و تشکیلات خودگردان فلسطین نیز باید نقش خود را ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha