• دوشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400092216906
  • خبرنگار : 71477

سئول ارسال واکسن کرونا را راهی برای احیای مذاکرات آمریکا با کره‌شمالی می‌داند

سئول ارسال واکسن کرونا را راهی برای احیای مذاکرات آمریکا با کره‌شمالی می‌داند

رئیس اطلاعات کره جنوبی امروز (دوشنبه) تاکید کرد، پیشنهاد احتمالی واشنگتن برای تامین واکسن کرونا برای پیونگ‌یانگ می‌تواند به عنوان تکانه‌ای برای بازگرداندن کره شمالی به مذاکرات اتمی تعلیق شده عمل کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، پارک جی-وون، رئیس سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی گفت: در بحبوحه اقدامات سختگیرانه پیونگ‌یانگ برای کنترل مرزی به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، برگزاری یک نشست با مقامات کره شمالی امری دشوار است چه برسد به گفت‌وگو با آنها، اما به هر حال کره شمالی نمی تواند برای مدت نامحدود مرزهای خود را بسته نگه دارد.

وی در جریان نشستی در سئول گفت: باور دارم که اگر آمریکا با جسارت بیشتری پیشنهادات خود را برای تامین واکسن کرونا مطرح کند، می تواند تکانه و نیروی حرکتی برای بازگرداندن کره شمالی به مذاکرات اتمی را ایجاد کند.

کره شمالی از سال گذشته مرز خود را با سختگیری بسیار بسته است و ادعا میکند هیچ موردی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور شناسایی نشده است.

کواکس، پلتفورم توزیع جهانی واکسن کرونا حدود ۶.۷ میلیون دوز واکسن کرونا به کره شمالی اختصاص داده است اما پیونگ‌یانگ هنوز هیچ پاسخی به این کمک پیشنهاد شده برای تامین واکسن کووید ۱۹ نداده است.

کره جنوبی و آمریکا کمک‌های بشردوستانه به کره شمالی را هماهنگ می کنند اما پیونگ‌یانگ از آغاز مذاکرات اجتناب کرده و از واشنگتن خواسته که ابتدا از "استانداردهای دوگانه" و "سیاست خصمانه‌اش" علیه این کشور دست بردارد.

پارک جی-وون گفت: کره شمالی ممکن است به خاطر عدم دریافت امتیاز بابت تعلیق خودخواسته آزمایشات اتمی و موشک دور بردش در چهار سال گذشته ناراحت و ناراضی باشد.

وی افزود: اگر آمریکا به نوعی علاقه خود را نسبت به لغو تحریم‌های مربوط به معیشت مردم کره شمالی از جمله واردات نفت تصفیه شده، صادرات زغال سنگ و مواد معدنی و واردات مایحتاج روزانه ابراز کند، این مساله می‌تواند سرنخی برای از سرگیری مذاکرات به منظور برقراری صلح در شبه‌جزیره کره باشد.

پارک جی-وون بار دیگر از پیونگ‌یانگ خواست تا به درخواست ها برای گفت‌وگو درباره مسائل مربوط به منافع مشترک از جمله تلاش سئول برای اعلام پایان رسمی جنگ کره بین سال‌های ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ میلادی پاسخ دهد و گفت: این "سیاست خصمانه" و "استانداردهای دوگانه" می توانند جزو موضوعات بحث باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha