• شنبه / ۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1400100401967
  • منبع : رادیو گفتگو

طرح آبرسانی به ۷۱۰۰ روستای کشور آغاز شد

طرح آبرسانی به ۷۱۰۰  روستای کشور آغاز شد

سخنگوی وزارت نیرو از انعقاد قرارداد آبرسانی به ۷۱۰۰ روستا خبر داد و گفت: این روستاها که دچار تنش آبی هستند، در طول دو سال آینده به طور کامل از تنش آبی خارج می‌شوند و آبرسانی پایدار به آنها صورت می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، علی اکبر کاظمی درباره نحوه عرضه برق در بورس انرژی گفت: این مهم یک طرح است که ارائه شده است و سال آینده نیز عملیاتی خواهد شد. صنایع بزرگ برای تهیه برق خود از بورس اقدام خواهند کرد و در حقیقت برق را از طریق بورس خریداری می‌کنند. با این کار می‌توانند نیاز و مصرف خود را مدیریت کنند و برنامه ریزی بهتری نسبت به تولید و عرضه برق در کشور داشته باشیم.

وی افزود: صنایعی که مصرف بالایی در حوزه برق دارند، انرژی مورد نیاز را از بورس می‌خرند. در حقیقت هم خریدار و هم عرضه کننده که نیروگاه‌ها هستند در بورس تکلیف خود را می‌دانند، به این صورت که نیروگاه‌ها میزان نیرویی که باید تولید کنند را می‌دانند و زمان و همچنین میزان عرضه نیز مشخص خواهد بود که این مهم سبب برنامه ریزی دقیق تر خواهد شد.

سخنگوی وزارت نیرو که در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو سخن می‌گفت، از وجود نمونه‌های مشابه خارجی مدل عرصه برق در بورس گفت و عنوان کرد: بسته انرژی در خیلی از کشورها در حال اجرا است و یک تجربه موفق محسوب می‌شود که از آن پیروی می‌کنیم. در حقیقت مصرف کننده‌ها زمانی برق را می‌خرند که اوج مصرف‌شان است و مصرف خود را با زمان غیر پیک تطبیق می‌دهند.

وی در ادامه از انعقاد قرارداد آبرسانی به ۷۱۰۰ روستا خبر داد و اظهار کرد: این آبرسانی در مناطق محروم و روستاهایی که آب مناسب ندارند صورت می‌گیرد. قرارداد آبرسانی بین قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و وزارت نیرو منعقد شد و قرار است عملیاتی اجرایی آن نیز اجرا شده است.

کاظمی افزود: اعتبار مورد نیاز برای انجام این پروژه هم برای سال جاری و هم برای سال‌های بعد تامین شده است. این طرح از الان شروع شده است و تا یک الی دو سال آینده به اتمام می‌رسد. تمام روستاهایی که نیاز به آب دارند در قالب این قرارداد در نظر گرفته شده‌اند و در مدت زمان مشخصی کار آبرسانی انجام می‌شود.

سخنگوی وزارت نیرو با اعلام اینکه در کل کشور ۱۰ هزار روستا تنش آبی دارند بیان کرد: ۷۱۰۰ روستای این پروژه، جزوی از کل روستاهای دارای تنش آبی هستند. آبرسانی به این روستاها پایدار خواهد بود و با اجرای این طرح از تنش آبی خارج می‌شوند. برخی از این روستاها از طریق سدها، برخی دیگر از طریق آب شیرین کن‌ها و بخش دیگری از این روستاها به وسیله منابع زیرزمینی تامین آب خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha