• شنبه / ۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400100402111
  • خبرنگار : 71467

سازمان اموال تملیکی اعلام کرد

وزارت بهداشت نیامد؛ تمام داروها منهدم می‌شود!

وزارت بهداشت نیامد؛ تمام داروها منهدم می‌شود!

بعد از مکاتبات متعدد درباره تعیین تکلیف داروهای متروکه و قاچاق و عدم ورود وزارت بهداشت، سازمان اموال تملیکی اعلام کرد که با توجه به عدم تائید اصالت داروها تمامی آنها را منهدم خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، تعیین تکلیف کالاهای موجود در سازمان اموال تملیکی با دستور رئیس جمهوری و ورود قوه قضائیه به طور جدی‌تری در دستور کار قرار گرفته است؛ کالاهایی که برآورد می‌شود حدود ۶۵۰۰ میلیارد تومان ارزش داشته و در دو ماه اخیر حداقل ۴۰۰ میلیارد آن به مزایده گذاشته شده و یا بخشی دیگر منهدم شده است.

اما در بین کالاهای در اختیار سازمان اموال تملیکی بخش قابل توجهی به داروهای متروکه و یا قاچاق اختصاص دارد که از چندی پیش این سازمان اعلام کرده بود باید وزارت بهداشت طبق قانون برای تحویل و تعیین تکلیف این اقلام اقدام کند.

با این حال تازه‌ترین اعلام میرمعینی - معاون بهره‌وری و فروش سازمان اموال تملیکی- به ایسنا نشان می‌دهد که با وجود مکاتبات صورت گرفته با وزارت بهداشت هنوز در مورد دارو اقدامی صورت نگرفته است.

وی گفت: طبق ماده ۴۰ قانون سازمان اموال تملیکی، باید وزارت بهداشت نسبت به تحویل و تعیین تکلیف اقلام دارویی اقدام کند اما با وجود مکاتبات متعدد صورت گرفته در دو سال گذشته، تاکنون این وزارتخانه اقدامی در این رابطه انجام نداده است، در این شرایط سازمان اموال تملیکی با توجه به عدم تائید اصالت و مصرف انسانی از سوی سازمان غذا و دارو  تمامی داروها منهدم خواهد کرد.

این در حالی است که چندی پیش هم در جریان تعیین تکلیف سرم‌های تاریخ گذشته که در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته بود،‌ میرمعینی، با اشاره به هزینه سنگین انهدام اقلام از جمله دارو گفته بود که حدود ۷۰ درصد داروهای قاچاق خروجی و ساخت کارخانه‌های داخلی است.

وی تاکید داشت وقتی که این داروها در داخل کشور و از کارخانه‌های ایرانی تولید شده می‌توان مجددا بعد از کشف دارو، آن را در اختیار کارخانه سازنده قرار داد تا بررسی و آزمون کند که در صورت قابل مصرف بودن روانه بازار شود و در اختیار مصرف کننده قرار گیرد ولی ما هر بار که در مورد این داروها از سازمان غذا و دارو استعلام می‌گیریم، اقدامی نمی‌شود و در نهایت تنها راه انهدام است، در حالی که بخش زیادی از این داروها فاسد یا تاریخ گذشته نیست.

این مقام مسئول در سازمان اموال تملیکی حتی این را هم گفته بود که باید وزارت بهداشت دارو را تحویل بگیرد چراکه هرچقدر هم که سازمان اموال تملیکی امین اموال مردم باشد، ولی بر فرض اینکه حتی اگر یک نفر در این میان داروهای فاسد شده را قبل از انهدام به بازار ببرد و به فروش برساند سلامت مردم را به خطر خواهد انداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۰-۰۴ ۱۴:۰۳

اصل مشکلات اقتصادی در کشورهای مثل ما برمیگرده به جریان سرمایه که توسط بانکهای مرکزی انگلیس و آمریکا کنترل میشه که مشکلاتی برای ایران و ترکیه بوجود آورده .آنهم از طریق خارج شدن ارز توسط عده ای که اولا وارد کننده کالا بودن و از رانت نفتی دلار ۴۲۰۰ استفاده میکنن و سپس مهاجرت میکنن ثانیا دارای ملک و املاک در تهران که به شدت گرون شده.راه حل هم ازاین طریق میگذره. وای مسیرها باید کور بشه با ایجاد زنجیره تولید و خوشه تولیدی از شروع با مواد اولیه .خوب این نقشی که وزارت صمت و اقتصاد و... داره مواظب جریان سرمایه باشید چقدر ارز وارد میشه و چقدر خارج میشه یعنی اول باید پرسید با این عوامل تولید محصول از ماده اولیه گرونتر هست (مثل اکثر داروها به علت گرانی مواد اولیه و دارو ساز و رانت بسیار بزرگ) یا نه و نقش زنجیره تولید چیه .امان از اقتصاد ربوی دنیا در شرایط خنثی شرایط خودش رو تحمیل میکنه موضوع اینه کنش شما چیه ما چرا به علم متالوژی و لیکوید کریستال رو در صنایع مربوطه وارد نکرد ه ایم مثلا به برخی آلیاژهای مربوطه و قطعات مربوط به میکرو چیپها وابسته ایم .این حرف من رو داشته باشید و اون رو بسنجید.اگر درست کارتون رو انجام ندید روزی حقیقت روی خودش را نشون میده که هیچ کاری از دستتون ساخته نیست