• سه‌شنبه / ۷ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400100704703
  • خبرنگار : 71368

لزوم شناسنامه دار کردن غرفه های بازار گل محلاتی

لزوم شناسنامه دار کردن غرفه های بازار گل محلاتی
عکس تزیینی است

شهردار منطقه ۱۴ در خصوص وضعیت بازار گل محلاتی در صحن علنی شورای شهر تهران توضیحانی را ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، محمد امین سالاری با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران به بیان وضعیت بازار گل محلاتی پرداخت و گفت: باغ گل محلاتی در زمینی به مساحت ۲۶ هزار متر مربع ساخته شده است.

وی با بیان اینکه در دهه ۷۰ برای ساماندهی روزبازارها و همچنین ساخت بزرگراه محلاتی نسبت به جابجایی غرفه داران به زمین فعلی که به باغ گل معروف شده اقدام کردند و مجموعه حاضر در طول زمان ایجاد شده است، گفت: این زمین متعلق به دولت و وزارت مسکن است و ساکنان فعلی سند و مستندات مالکیتی ندارند.

وی با بیان اینکه در دهه گذشته کمیسیون طرح و بررسی تشکیل شد که کاربری این اراضی را فرهنگی و مذهبی قرار داد و اعلام کرد که این زمین در اختیار شهرداری تهران قرار گیرد، گفت: بندهای مصوب این کمیسیون معطل ماند و بعد از آن نیز کمیسیون ماده ۵ کاربری این زمینها تجاری و خدماتی اعلام کرد؛ اما این زمینها در لایه تثبیت ذخیره اراضی قرار دارند و قابلیت تجاری و خدماتی سازی ندارند.

شهردار منطقه ۱۴ با بیان اینکه در سال ۹۶ رأی قلع و قمع بازار گل از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ صادر شد و  در سالهای ۹۸ و ۹۹ چندبار دیگر اجرای این رأی ابلاغ شد، گفت: اما با شکایت دو مالک به دیوان  عدالت اداری اجرای این حکم معطل ماند و جالب است بدانید پرونده شکایت این دو غرفه دار در دو شعبه متفاوت بررسی شده و یک شعبه رای به ابطال رای قلع و قمع داده و دیگری رای را تایید کرده و حالا ما با دو رای متفاوت رو به رو هستیم که به اداره کل حقوقی شهرداری نامه نوشتیم که تکلیف ما در این زمینه مشخص کند.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ موضوع بازار گل به دلیل حادثه‌ای که درمهر ماه رخ داد به طور جدی بررسی شد گفت: جلسات زیادی برای تعین تکلیف بازار گل برگزار کردیم؛ اما هیچ کدام تصمیمی در خصوص تعطیلی باغ گل نداشت و از ما خواسته شد که برای تمامی غرفه ها شناسنامه تهیه کنیم و این برحسب دستور دادگاه است.

سالاری افزود: ۳۰ الی ۴۰ زوم کن در شهرداری وجود دارد که اقدامات ما در قبال باغ گل است و در ۱۷ آذر ماه نیز تورک در قوه قضاییه به زاکانی شهردار تهران نامه زده و اعلام می کند که شهرداری مکلف است موضوع این باغ را از طریق ماده ۱۰۰ پیگیری کند و همچنین با کمک اداره کل شهرسازی تهران و پلیس غرفه‌ها را شناسایی کرده و برای آن شناسنامه صادر کند.

وی با بیان اینکه ایمنی سازی غرفه‌ها به گونه‌ای است که باید باغ گل تعطیل شده و بعد ایمنی سازی انجام گیرد گفت: بیش از ۶۱۰ غرفه در این بازار وجود دارد که تعطیل کردن آن تبعات اجتماعی دارد و لازم است همه دستگاه های دخیل  و قوه قضاییه وارد شوند تا اتفاق مثبتی در این بازار رخ دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha