• شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400101812800
  • خبرنگار : 71641

قابل توجه دارندگان کارتخوان

چگونگی اتصال کارتخوان‌ها به پرونده مالیاتی

چگونگی اتصال کارتخوان‌ها به پرونده مالیاتی

در راستای اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان و با اقدامات صورت گرفته، دارندگان کارتخوان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نسبت به مشاهده کارتخوان‌های خود و تعیین تکلیف آن‌ها مبنی بر اتصال پرونده مالیاتی و یا غیرفعال‌سازی آن‌ها اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، در راستای اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، بانک مرکزی باید با همکاری سازمان مالیاتی ظرف مدت یک سال پس از ابلاغ این قانون، نسبت به ساماندهی دستگاه‌های کارتخوان بانکی یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی اقدام کند که براساس اعلام معاون فناوری‌های این بانک، همه اطلاعات درگاه‌های اینترنتی پرداخت و کارتخوان‌ها از دی ماه سال ۱۳۹۸ برای سازمان امور مالیاتی ارسال شد تا نحوه تشکیل پرونده مالیاتی برای کسب‌وکارهای مختلف بررسی شود.

از دیماه سال گذشته نیز همه دستگاه‌های کارتخوان جدید و هر درگاه اینترنتی پرداخت که راه‌اندازی شده، به سامانه مؤدیان وصل و برای آن‌ها پرونده مالیاتی تشکیل شده است. همچنین طبق گفته وی، در گام نخست برای ۱۰۰ هزار کارتخوان که تراکنش‌های بالایی داشتند، پیامک ارسال شده است تا نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.

بلاتکلیفی مالیاتی پنج میلیون کارتخوان

در این زمینه، تازه‌ترین اعلام مسئولان حاکی از آن است که حدود یک‌میلیون و ۸۰۰ دستگاه‌ کارتخوان بانکی به پرونده مالیاتی متصل شده‌اند و بانک مرکزی برای دو میلیون و ۲۰۰ کارتخوان پیامک فوری ثبت‌نام در سامانه مؤدیان و تشکیل پرونده مالیاتی ارسال کرده است. البته، وضعیت پنج میلیون کارتخوان در زمینه اتصال به پرونده مالیاتی همچنان بلاتکلیف است.

در این بین، با اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی کلیه اشخاص دارای ابزار پرداخت‌های بانکی می‌توانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir فهرست تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را مشاهده و نسبت به الصاق آنها به پرونده‌های مالیاتی قبلی و یا تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام کنند.

از آنجا که تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که متناظر با پرونده مالیاتی نباشند، غیرفعال می‌شوند، ضرورت دارد تا مودیان با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی فوق، بخش پایانه‌های فروش، اطلاعات مذکور را مشاهده کرده و نسبت به الصاق دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود به پرونده‌های موجود یا ایجاد پرونده جدید و یا درخواست غیر فعال سازی دستگاه‌های مطروحه اقدام کنند.

جریمه مشاغلی که کارتخوان ندارند

در این زمینه، کسانی که نسبت به غیرفعال‌سازی کارتخوان‌های خود که پرونده مالیاتی ندارند، اقدام نکنند، بانک مرکزی یا سازمان امور مالیاتی اقدام لازم در این زمینه را انجام می‌دهند و در صورتی که مشاغل با جمع کردن کارتخوان از محل فعالیت خود برای ارائه خدمات و کالاها از مشتریان وجه نقد دریافت کنند، این امر نزد سازمان مالیاتی کتمان درآمد محسوب می‌شود و جریمه‌ مالیاتی را در بر خواهد داشت.

طبق این گزارش، مراحل اتصال دستگاه‌های کارتخوان شما به پرونده‌های مالیاتی مربوطه به شرح زیر است: 

۱) ورود به درگاه خدمات الکترونیک مالیاتی و وارد کردن کد ملی و رمز عبور در صورت ثبت‌نام در این درگاه 

چگونگی اتصال کارتخوان‌ها به پرونده مالیاتی

۲) ورود به صفحه خلاصه وضعیت مالیاتی شما در نظام مالیاتی کشور و انتخاب تعداد پایانه‌های فروش 

چگونگی اتصال کارتخوان‌ها به پرونده مالیاتی

۳) مشاهده تعداد کارتخوان‌های به نام شما و اقدام برای اتصال آن‌ها به پرونده مالیاتی یا غیرفعالسازی آن‌ها

چگونگی اتصال کارتخوان‌ها به پرونده مالیاتی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۰۰:۴۵

باسلام چرا اطلاع رسانی از طریق شبکه های تلویزیون نمیشود چرا شفاف سازی نمیکنید

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۱۱:۴۱

بیچاره...

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۱۲:۴۳

سلام از آقازاده ها هم مالیات میگیرن؟

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۱۳:۰۷

باعث افت شدید کسب و کار میشه حالا ببینید

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۱۴:۴۷

بخدا هیچی تو جیبمون نمونده دست از سر کچل ما بردارین

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۱۵:۰۴

ماليات از کسب و کارهای کوچک مثل‌ داروخانه که‌ مرکز خدمات هست .کامل اشتباهه وداروخانه های کشور در حال برشکستگی هستن.

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۰۳:۲۳

توکه راست میگی🤣🤣🤣

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۶ ۱۰:۳۸

فک کنم کلا معنای کسب و کار کوچیک رو نمیدونی

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۰۱ ۱۹:۳۷

داروخانه ها جحزو پردرامد ترین شغل ها هستند همین دیروز رفتم یسری دارو خریدم شد 700 هزار تومن.جوک نگو

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۱۵:۵۴

به نام خدا..... چی بگیم آخه دیگه حرفی ام مونده مگه چقدر مادرامد داریم که اونم مالیات بدیم دیگه روجنسامون مالیات میگیرین دیگه. الله اعلم

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۰۰:۰۳

سلام رفتم مغازه پول بگیرم گفت پول میدم 50هزار تومان بکشم. 55هزار تومان می‌گریم گفتم چرا گفت مالیات داره

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۲۲:۰۵

معمولات در مقابل مالیات باید انتظار خدمات داشته باشیم نه اینکه مسیولین دولت چون حقوق ۶۰ میلیون تومنیشون شده ۵۰ میلیون گیر بدن به همه چه که مالیات بگیرن تا دوباره حقوق ۶۰ میلیونی و ۷۰ میلیونی و ....دریافت کنن .لطفا مسیولین رسیدگی کنن

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۱۹ ۱۰:۰۷

داداش از کی به کی شکایت میکنی

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۰۰:۰۳

خیلی بیوجدان هستید

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۰۰:۱۱

کسی برای شخص خودش بخره ولی با آن کاسبی نکنه باید مالیات بده؟

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۰۲:۰۱

بس کنین دیگه گناه داریم از خدا بترسین

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۰۶:۴۹

خیلی مسخره هست،، هر ملک تجاری یک پرونده مالیاتی داره،، مفروض به اینکه ملک اجاره برود،، اداره ملک دست شخص دیگری است،، با کاری که انجام گرفته یک مالیات بر درآمد از مستاجر گرفته می‌شود یک مالیات از مالک،، نمی‌تواند مستاجر خود را به پرونده مالیاتی ملک لف کند،،، واین مشکل زیادی رو برای مردم ایجاد می کند،، هر مغازه پرونده مالیاتی دارد که مستاجر یا مستاجران می‌بایست دستگاه پوز خود را به کلاسه پرونده متصل نمایند،، تا درآمد آن مغازه مشخص شود که اینطور نیست،،

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۰۷:۳۹

شده حکایت داستان رابین هود

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۱ ۲۱:۵۱

سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‌های مستقیم در سال ۱۴۰۰ مبلغ چهارصد و هشتاد میلیون (۴۸۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین می‌شود. حالا یک فروشگاه اگر سالا نه ۲۴۰ میلیون فروش داشته باشه ۲۰ درصد از فروشش میشه ۴۸ میلیون اگر سقف تراکنش بزارید بعد مالیات بگیرید مرد هستید نه از کسی هر بد بختی که دستگاه داره برید براش مالیات ببندید ..

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۲ ۰۳:۲۳

اسم اين طرح رو اشتباهي گذاشتيد تناظر، بايد ميذاشتيد تناول مراحلشم ساده ميكرديد ..

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۵ ۱۹:۵۸

سلام..یسوال پیش میاد فرضا ینفر ویزیتور یکالاییه..مثلا در روز 20 ملیون با کارتخوان کارت میکشه که مطمعنا 19 م یا بیشتر سرمایه ی خودشه در واقع 500 ت سودشه اونوقت نظام مالیاتی از کجا تشخیص میده این 20 ملیون همش سود بوده یا سرمایه ی شخص؟

avatar
۱۴۰۱-۰۱-۲۷ ۱۶:۴۹

دقیقا مشکل همینه

avatar
۱۴۰۱-۰۶-۰۴ ۲۱:۴۲

خوب است