• سه‌شنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400102115638
  • خبرنگار : 71660

ژاپن آزمایش موشک بالستیک کره شمالی را "به شدت" محکوم کرد

ژاپن آزمایش موشک بالستیک کره شمالی را "به شدت" محکوم کرد

دبیر کابینه ژاپن امروز (سه‌شنبه) گفت که دولت ژاپن دومین آزمایش موشکی انجام شده توسط کره شمالی در سال جدید را محکوم کرده و می‌گوید که این آزمایش "صلح و امنیت" در منطقه را تضعیف می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، هیروکازو ماتسونو، دبیرکابینه ژاپن در یک نشست خبری اظهار کرد: اقدامات کره شمالی تهدیدی برای صلح و امنیت کشور ما و کل جامعه بین‌المللی است. ما "به‌شدت" چنین اقداماتی را محکوم می‌کنیم.

ماتسونو تایید کرد که ژاپن آزمایش موشک بالیستیک کره شمالی را در روز دوشنبه شناسایی کرده است؛ وی افزود که توکیو در حال حاضر درحال تجزیه و تحلیل اطلاعات است. هنوز، هیچ اطلاعاتی درخصوص خسارت به کشتی‌ها یا هواپیما گزارش نشده است.

خبرگزاری کیودو به نقل از منابع دولتی ژاپن گزارش داد که این موشک خارج از منطقه انحصاری تجاری ژاپن فرود آمده است.

با این حال، "گارد ساحلی ژاپن" از کشتی‌ها خواسته است تا در صورت شناسایی یک شی ناشناس، "محتاط" و "هوشیار" باشند.

در ارتباط با پرتاب موشک‌های بالستیک توسط کره شمالی، یک مرکز واکنش به بحران زیر نظر دفتر نخست وزیری ژاپن تشکیل شده است. فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن در یک جلسه توجیهی اظهار کرد که آژانس‌ها باید وضعیت موجود را در حوزه امنیت حمل‌ونقل هوایی و دریایی بررسی کنند، مردم را به‌موقع مطلع کنند و در صورت بروز تحولات پیش بینی نشده تمام اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهند.

این حادثه اگر تایید شود، دومین آزمایش موشکی کره شمالی پس از پرتاب موشک مافوق صوت در طول یک هفته خواهد بود که به گفته رسانه‌های کره شمالی، این موشک ۷۰۰ کیلومتر پرواز و به‌طور دقیق به هدف اصابت کرد.

روز دوشنبه، آلبانی، فرانسه، ایرلند، ژاپن، انگلیس و آمریکا با صدور بیانیه‌ای مشترک، پرتاپ موشک اول در سال جدید توسط کره شمالی را که در تاریخ ۵ ژانویه انجام شد، محکوم کردند و گفتند که ادامه پیگیری پیونگ‌یانگ درخصوص تسلیحات کشتار جمعی، ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی را به‌خطر می‌اندازد. این کشورها از کره شمالی خواستند تا برنامه‌های موشک بالستیک خود را کنار بگذارد و برای دستیابی به صلح در شبه جزیره کره در گفت‌وگو و مذاکرات "معنادار" شرکت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha