• دوشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1400111813812
  • خبرنگار : 71584

احتمال واگذاری صندوق‌های «صدقات» به مراکز نیکوکاری واقع در مساجد محلات

احتمال واگذاری صندوق‌های «صدقات» به مراکز نیکوکاری واقع در مساجد محلات

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) به اهم برنامه‌های معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی در بخش مراکز نیکوکاری در سال آینده اشاره کرد و گفت: جزو اهم برنامه‌های حوزه توسعه مشارکت‌های مردمی باید تمرکز بر کیفی سازی و توانمندسازی مراکز نیکوکاری باشد.

به گزارش ایسنا، مرتضی بختیاری در مراسم افتتاح ۴۳۰ مرکز نیکوکاری در سراسر کشور ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و با بیان اینکه روز جمعه یعنی ۲۲ بهمن، انقلاب وارد ۴۴ سالگی می‌شود، گفت: نگاه مقام معظم رهبری مردمی کردن امدادرسانی است. تجربه هم نشان داده که هر جا مردم میدان‌دار بودند ما موفق بوده‌ایم. 


وی در ادامه با بیان اینکه فلسفه تاسیس مراکز نیکوکاری در راستای اجرای نظر مقام معظم رهبری است، افزود: اکنون با این ۴۳۰ مرکز نیکوکاری که ۵۰ درصد آن در مساجد و ۵۰ درصد در بقیه مراکز است. در مجموع با اضافه شدن این ۴۳۰ مرکز، تعداد مراکز نیکوکاری به ۸۹۷۱ مرکز نیکوکاری رسیده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه تاکید بر مسجد محوری را نباید کمرنگ کنیم، افزود: مسجد پایگاه انقلاب و بسیج بود. مسجد به هیچ عنوان نباید کمرنگ شود.  

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهم برنامه‌های معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی در بخش مراکز نیکوکاری اشاره کرد و یادآور شد: جز اهم برنامه‌های حوزه توسعه مشارکت‌های مردمی باید تمرکز بر کیفی سازی و توانمندسازی مراکز نیکوکاری باشد. قطعا ما در بحث کمیت توفیقات خوبی داشتیم.

بختیاری ادامه داد: اما اگر در کیفی سازی کوتاهی کنیم شاید نتیجه معکوس بگیریم. هیات‌های عامل اگر ببینند اقداماتشان تاثیری نداشته ممکن است دل زده شوند، بنابراین تمرکز بر کیفی سازی و توانمندسازی مراکز نیکوکاری از برنامه‌های اصلی معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی در سال ۱۴۰۱ باید باشد. 

وی خاطرنشان کرد: البته باید در زمینه کیفی کردن، آسیب شناسی نیز صورت گیرد.

رئیس کمیته امداد در ادامه به تقویت برنامه‌های معطوف به توانمندسازی خانواده‌های نیازمند در مراکز نیکوکاری تاکید کرد و گفت: همچنین از اهم برنامه‌های سال ۱۴۰۱ استانداردسازی فرآیندها و تدوین نظامات موردنیاز بر پایه خدمات به نیازمندان در مراکز نیکوکاری است. به نظر بحثهای بسیار مهمی در این سه محوری که اهم برنامه‌های سال ۱۴۰۱ حوزه توسعه مشارکت‌های مردمی در بخش مراکز نیکوکاری است، نهفته است.

بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود درباره صندوقهای صدقه این را هم گفت که اعتقاد راسخ بر این دارم که صندوقهای صدقات محلات در اختیار مراکز نیکوکاری واقع در مسجد همان محله قرار گیرد. البته باید در این خصوص برنامه ریزی صورت گیرد. 

بختیاری همچنین درباره کاهش بوروکراسی خاطرنشان کرد: برای رهایی از بوروکراسی باید اقدامات لازم انجام شود و نباید اجازه دهیم که مراکز نیکوکاری گرفتار بوروکراسی اداری شوند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha