به گزارش ایسنا، محمود حبیبی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها، با اشاره به یکپارچه سازی سامانه های وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با توجه به روند آموزش های مجازی در یک سال گذشته، بسیارگسترده شده است.
وی افزود: یکپارچه سازی پروژه ای بود که از اواخر سال 98 در دستور کار قرارگرفت چراکه در سامانه های قبلی با چالش هایی از جمله؛ عدم پشتیبانی از حجم بالای اطلاعات و عدم ارائه آمار دقیق، مواجه بودیم.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیان اینکه سامانه ها به سه دسته دانش آموزی، منابع انسانی و مالی تقسیم بندی شده است، گفت: در ابتدا اقدام اصلاحی و ارتقا بر روی سامانه ها انجام گرفت و با توجه به اهمیت سامانه دانش آموزی، کمیته ای برای چالش های موجود در سامانه سیدا تشکیل و آغاز به کار کرد که اصلاح فرایندهای فعلی، فرایندهای سال آتی و ثبت نام برای سال آتی را در بر میگرفت.
حبیبی با اشاره به داشبورد مدیریتی وزارت آموزش و پرورش، عنوان کرد: پیشخوان خدمات سازمانی در حال طراحی است که کاربران می توانند با دسترسی وارد شوند و کارهای متعدد سازمانی خود را انجام دهند.
وی بیان کرد: باید در زمان تولید اطلاعات دقت کافی شود چراکه در سامانه ها نیاز به درج اطلاعات صحیح است وگاهی اوقات در زمان ثبت نام دانش آموزان، آمار به درستی وارد نمی شود که چالش های بعدی را به وجود می آورد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات نظارت بر صدور ابلاغ برای دریافت حقوق را بسیار مهم دانست و عنوان کرد: در سامانه مدیریت منابع انسانی؛ اعلام نیاز به نیروی انسانی، تجویز و صدور ابلاغ براساس نیاز و کنترل و تایید ابلاغ انجام میگیرد تا در فرایندهای بعدی مسیر به درستی طی شود و پرداخت حقوق با مشکل مواجه نشود.
انتهای پیام
نظرات