به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با سخنرانی وحید علیمرادی -کارشناس ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی- جمعه ۲۷ اسفند ساعت ۱۹ برپا میشود.
این برنامه از طریق نرمافزار ادوبی کانکت برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند با استفاده از آدرس https://webc.mrgums.ac.ir/sanaye/ در آن شرکت کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @NarcissusJ پیام دهند.
رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، پیشتر، به عنوان یکی از گرایشهای مجموعه مهندسی کشاورزی، شناخته میشد. اما در سالهای اخیر، به صورت یک رشته مستقل دانشگاهی، عرضه میشود. در مقاطع تحصیلی بالاتر، این رشته، خود به گرایشهای متنوعتری تقسیم میشود که در دانشگاههای وزارت بهداشت شامل «بهداشت و ایمنی مواد غذایی»، «کنترل کیفی و بهداشت»، «میکروبشناسی مواد غذایی» و «علوم و صنایع غذایی» میشود.
انتهای پیام
معرفی گرایشهای رشته علوم و صنایع غذایی
انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی، مراغه جلسه مجازی «معرفی گرایشهای رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت» را برگزار میکند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.


نظرات