• چهارشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401011708756
  • خبرنگار : 71658

جمع‌آوری شکلات‌های آلوده به "سالمونلا" در انگلیس

جمع‌آوری شکلات‌های آلوده به "سالمونلا" در انگلیس
عکس: رویترز

یک شرکت صنایع غذایی ایتالیایی تحت عنوان "فریرو"، تخم مرغ شانسی‌های (کیندر سورپرایز) تولیدی این شرکت را پس از ارتباط احتمالی آن‌ها با ده‌ها موردِ آلودگیِ کودکان به باکتری "سالمونلا"، از فروشگاه‌های انگلیس جمع آوری کرد.

به گزارش ایسنا، شرکت فریرو اعلام کرد که این شکلات ها در بلژیک تولید شده است و ممکن است فراخوان جمع آوری آنها به کشورهای دیگر نیز گسترش یابد.

این اتفاق قبل از عید پاک و در شرایطی رخ داده که برندهای شیرینی پزی در آستانه این عید برای یافتن فضایی در قفسه‌های سوپرمارکت‌ها با یکدیگر رقابت می کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، آژانس امنیت بهداشت بریتانیا اعلام کرد که دستکم ۶۳ مورد ابتلا به باکتری سالمونلا مرتبط با محصولات این شرکت شناسایی شده که اکثر آنها کودکان زیر پنج سال هستند.

سالمونلا، عامل یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha