• چهارشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401012413774
  • خبرنگار : 99999

حمایت همه جانبه از « شرکت‌های دانش بنیان»، محور اصلی سیاست گذاریهای بانک ملی در سال جاری

حمایت همه جانبه از « شرکت‌های دانش بنیان»، محور اصلی سیاست گذاریهای بانک ملی در سال جاری

بانک ملی ایران برای حمایت از طرح‌های دانش بنیان و فناور در زیست ‌بوم نوآوری در سال «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال‌آفرین» آمادگی کامل برای همراهی و همکاری دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، کشورهای پیشرفته جهان با اتکا بر علم و فناوری توانسته‌اند به موفقیت‌های خیره‌کننده‌ای دست یابند، بنابراین از یک سو مسئله علم و فناوری به عنوان یک موضوع جدی و از سوی دیگر تامین مالی طرح‌های تحقیقاتی و فناوری یکی از الزامات مهم تحقق رشد و توسعه اقتصادی است.

 از همین رو بانک ملی ایران به عنوان یکی از بزرگترین تامین‌کنندگان مالی زیست‌بوم نوآوری کشور در سال جدید که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال‌آفرین» نامگذاری شده است، آمادگی دارد تا در جهت کمک و تسهیل امور طرح‌های دانش بنیان و فناور که مشغول تحقیق و تولید هستند، تمامی خدمات بانکی از جمله پرداخت تسهیلات ویژه، تامین مالی، صدور انواع ضمانت نامه، گشایش اعتبار اسنادی و سایر خدمات بانکی و مالی را ارائه دهد.

بانک ملی ایران در سال‌های اخیر با تکمیل خدمات مالی و تنوع در سبد خدماتی رویکرد حمایت از طرح‌های دانش بنیان را پیش گرفت و رویکردهای جدیدی را برای پشتیبانی از رشد کمی و کیفی شرکت‌های دانش بنیان اتخاذ کرد تا این شرکت‌ها بتوانند در تولید ناخالص ملی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کشور ارزش آفرین باشند.

این بانک با محور قرار دادن حمایت همه جانبه از شرکت‌های دانش بنیان در سیاست‌ها و برنامه‌های خود در سال جاری قصد دارد در گام دوم انقلاب در راستای بالندگی علم و پژوهش، شرکت‌های دانش بنیان و فناور را تا رسیدن به تکمیل زنجیره ارزش، توسعه اقتصاد ملی و رونق تولید و اشتغال آفرینی کمک کند.

از آنجا که نگاه بانک ملی ایران، حمایت از اقتصادی است که با علم همراه باشد بر این اساس این بانک به منظور افزایش توانمندی‌ها و استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در سال جاری درصدد است با تخصصی کردن شعب بانک، شعبی را به امور شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهد تا سبد خدمات اعتباری بانک و تامین مالی زنجیره‌ای را با اولویت حمایت از فعالان فناوری نظیر شرکت‌ها و کسب و کارهای دانش بنیان و استارتاپ‌ها به سمت تولید هدایت کند.

کسب و کارها و فعالان حوزه فناوری اطلاعات امروز نمود واقعی تولید و توسعه هستند و این بانک کسب و کارها را (فین تک ها و لندتک ها) با تعیین خط مشی و تدوین مقررات و قوانین جدید اعتباری تا رسیدن به تحقق اهداف شان حمایت خواهد کرد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha