• شنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401030704802
  • منبع : شهرداری تهران

عبور خط ۱۱ مترو از ۶ منطقه و تبادل مسافر با ۷ خط دیگر

عبور خط ۱۱ مترو از ۶ منطقه و تبادل مسافر با ۷ خط دیگر

خط ۱۱ مترو با گذر از ۶ منطقه پایتخت، عملاً بخش قابل توجهی از نیازهای حمل و نقلی مناطق جنوب، جنوب غرب و غرب تهران را پوشش داده و پای شبکه مترو را به شکلی پررنگ به این محدوده‌ها باز خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، آرش خدابخش مدیر مطالعات خطوط جدید در شرکت متروی تهران گفت: یکی از خطوط جدیدی که اجرای آن در طرح جامع حمل و نقل و ترافیک پایتخت تکلیف شده است، خط ۱۱ است؛ خطی به طول ۳۲ کیلومتر با ۲۱ ایستگاه که از سه راه ورامین آغاز و تا محدوده کوهک ادامه خواهد یافت. خط ۱۱ به دلیل برخورداری از ۷ ایستگاه تبادلی با سایر خطوط مترو، به یکی از مهمترین و پرمسافر ترین خط‌های این شبکه تبدیل خواهد شد.

وی افزود: خط ۱۱ مترو غیر از تاثیرگذاری قابل توجه بر معادلات حمل و نقلی پهنه جنوب غرب پایتخت، به لحاظ جاذبه‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیز یکی از جذاب‌ترین خطوط به شمار می‌آید چراکه امکان احداث ۳۰ مجتمع ایستگاهی به منظور کمک به هزینه های اجرای طرح در طول خط شناسایی شده است و این خط در مناطق ۱۶، ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ ایستگاه داشته و ازایستگاه تبادلی با اکثر قریب به اتفاق سایر خطوط ساخته شده و در دست احداث برخوردار خواهد بود. ضمن اینکه بهره برداری از آن به کاهش ترافیک خط ۵ و مسافرانی که از استان البرز به سمت تهران (و بالعکس) تردد دارند، کمک می‌کند.

خدابخش در قسمت دیگری از صحبت‌های خود به عبور خط ۱۱ از زیر محورهای شریانی مهم تهران اشاره کرد و گفت: قاعدتاً استفاده شهروندان از ایستگاه‌های مترو در این خط و جایگزینی این وسیله حمل و نقلی پاک، ایمن و ارزان به جای وسایل نقلیه شخصی، می تواند بار ترافیک در بزرگراه های شهید رجایی، آزادگان، شهید کاظمی، آیت ا... سعیدی، شهید لشکری، شهید فهمیده، جاده تهران-ورامین، فتح و شهید چراغی را کاهش دهد.

بنا براعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مترو، مدیر مطالعات خطوط جدید در شرکت متروی تهران در پایان گفت: اولویت نخست شروع عملیات اجرایی خط ۱۱ به بخش ایستگاه چیتگر تا ایستگاه عبدل آباد مربوط می‌شود که اخیراً تفاهمنامه‌ای هم با بخش خصوصی در مورد احداث آن منعقد شده است. در نهایت ساخت مسیر و ایستگاه‌های خط مذکور به ایجاد رینگ راه آهن ریلی زیرزمینی در بخش مهمی از شهر منجر خواهد شد که اتصال آن به سایر خطوط شبکه، تحولی محسوس در معادلات ترافیکی منطقه جنوب غرب پایتخت ایجاد خواهد کرد.

انتهیا پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha