• دوشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401030906468
  • خبرنگار : 71432

بررسی ارتباط شیوع هپاتیت A با توت فرنگی در آمریکا

بررسی ارتباط شیوع هپاتیت A با توت فرنگی در آمریکا

سازمان غذا و داروی ایالات متحده در حال بررسی ارتباط بین مواردی از شیوع هپاتیت A با توت فرنگی در این منطقه است.

به گزارش ایسنا، سازمان غذا و دارو در حال بررسی شیوع هپاتیت A در ایالات متحده و کانادا است که با توت فرنگی موجود در فروشگاه های مواد غذایی مرتبط است.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده اعلام کرد: ۱۷ مورد هپاتیت A و ۱۲ مورد بستری در بیمارستان مرتبط با مصرف توت فرنگی در ایالات متحده گزارش شده است.

این سازمان همراه با مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده و آژانس های بهداشت کانادا، در حال بررسی توت فرنگی های ارگانیک برخی برندهای مواد غذایی هستند که بین ۵ مارس تا ۲۵ آوریل خریداری شده اند.

به گزارش پایگاه آکسیوس، هپاتیت A یک ویروس مسری است که می تواند باعث بیماری کبدی شود و اغلب از خوردن یا نوشیدن آب یا مواد غذایی آلوده ناشی می شود. همچنین می تواند از طریق تماس نزدیک با فرد آلوده سرایت کند. به طور معمول، افراد مبتلا به عفونت هپاتیت A در مدت یک تا دو هفته بهبود پیدا می کنند اگرچه در موارد نادر می تواند مزمن شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha