• سه‌شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401042114230
  • خبرنگار : 71658

زیرسویه‌های جدید امیکرون، تهدیدی برای سلامت عمومی در آمریکا

زیرسویه‌های جدید امیکرون، تهدیدی برای سلامت عمومی در آمریکا

در حال حاضر زیرسویه‌های جدیدتر و مسری‌تر امیکرون که با نام‌های BA.۵ و BA.۴ شناخته می‌شوند، بیش از ۷۰ درصد از موارد جدید ابتلا به کووید۱۹ را در آمریکا تشکیل می دهند که منجر به افزایش مبتلایان و بستری‌ها در این کشور شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC)، زیرسویه BA.۵ هم اکنون به گونه غالب کروناویروس در ایالات متحده تبدیل شده و حدود ۵۴ درصد موارد جدید ابتلا به کووید۱۹ را در هفته منتهی به دو ژوئیه (ماه جاری میلادی) تشکیل می دهد.

همچنین یکی دیگر از زیرسویه های بسیار مسری، گونه BA.۴ است که حدود ۱۷ درصد موارد ابتلا به کووید۱۹ را تشکیل می داد.

به گفته کارشناسان بهداشت، این دو زیرسویه فرعی نسبت به گونه های قبلی امیکرون مسری‌تر بوده و همچنین به نظر می‌رسد که راحت تر می توانند از مصونیت ناشی از واکسن یا ابتلای قبلی به عفونت، بگریزند.

"جفری ساکس"، استاد و مدیر مرکز توسعه پایدار در دانشگاه کلمبیا در این باره گفت: در واقع این زیرسویه های جدید می توانند تهدیدی برای مصونیت موجود ناشی از ابتلای قبلی به عفونت یا واکسن ها باشند.

به گفته ساکس، موارد ابتلا به کووید۱۹ در حال حاضر در ایالات متحده دوباره در حال افزایش است و ممکن است در اواخر تابستان امسال یا در پاییز با بازگشایی مدارس، این افزایش چشمگیرتر نیز شود.

بر اساس داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، این کشور اکنون به طور متوسط ​​روزانه حدود ۱۰۶ هزار مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ و ۳۰۰ مورد مرگ ناشی از عوارض ابتلا به این بیماری را گزارش می کند. با این حال متخصصان بر این باورند که این آمار تعداد واقعی موارد روزانه ابتلا به کووید۱۹ در آمریکا نیست زیرا در حال حاضر برخی از افراد دیگر تست کرونا انجام نمی دهند و یا در خانه تست می دهند و نتیجه آن را گزارش نمی کنند.

به گزارش شینهوا، "استنلی پرلمن"، استاد میکروبیولوژی و ایمونولوژی در دانشگاه آیووا نیز در این باره گفت: من فکر می‌کنم که شاهد افزایش موارد ابتلا به کووید۱۹ ناشی از زیرسویه BA.۵ باشیم اما امیدوارم این افزایش آمار مبتلایان، منجر به بیشتر شدن تعداد افراد بستری در بیمارستان ناشی از این بیماری و مرگ و میر نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha