• چهارشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1401042215460
  • خبرنگار : 71584

ارائه خدمات حقوقی به مددجویان کمیته امداد/ غربالگری مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد

ارائه خدمات حقوقی به مددجویان کمیته امداد/ غربالگری مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه یکی از بندهای اساسنامه‌ کمیته امداد ارائه خدمات حقوقی و قضایی به مددجویان تحت پوشش است، گفت: چند سال گذشته غربالگری کلی نسبت به مشکلات حقوقی مددجویان صورت گرفت و شناسایی‌هایی انجام شد که مشخص شود کدام یک از مددجویان دارای مشکلات حقوقی هستند و این موارد احصا شد.

به گزارش ایسنا سید مرتضی بختیاری در حاشیه همایش حمایت حقوقی عدالت‌محور، کرامت‌مدار و توانمندساز اظهارکرد: یکی از بندهای اساسنامه‌ کمیته امداد ارائه خدمات حقوقی و قضایی به مددجویان تحت پوشش است.

وی ادامه داد: در طول سالیان مختلف که این حوزه فعالیت می‌کرده زمینه‌سازی خوبی در خصوص ارائه خدمات صورت گرفته است. معافیت مددجویان تحت پوشش از پرداخت هزینه‌های دادرسی از بخش‌هایی بوده که توسط مجلس شورای اسلامی به قانون تبدیل شده است همچنین هماهنگی‌هایی که با مراکز ارائه دهنده خدمات حقوقی مانند قوه قضاییه، کانون وکلا، مراکز وکلای قوه قضائیه کرده‌ایم، تفاهمنامه‌های مختلفی داریم تا بتوانیم این خدمت حقوقی را به مددجویان تحت پوشش ارائه دهیم.

رئیس کمیته امداد درخصوص شناسایی مددجویان نیازمند به خدمات حقوقی افزود: در بخش شناسایی، چند سال گذشته یک غربالگری کلی نسبت به مشکلات حقوقی مددجویان صورت گرفت و شناسایی‌هایی انجام شد که مشخص شود کدام یک از مددجویان دارای مشکلات حقوقی هستند و این موارد احصا شد. بخشی را به عنوان میز خدمت حقوقی در کمیته امداد ایجاد کردیم که وکلای نیکوکار در دفاتر کمیته امداد حضور پیدا می‌کنند و در روزهای خاصی به مددجویان مشاوره ارائه می‌دهند.

بختیاری ادامه داد: درخصوص تنظیم دادخواست، شکواییه و لوایح دفاعیه، کارشناسان در استان‌ها حضور دارند و تشکیل پرونده می‌دهند و این خدمات حقوقی قضایی را از ابتدا تا انتهای پرونده یا به وسیله خود یا به وسیله وکلای نیکوکار انجام می‌دهند.

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چه تعداد وکیل نیکوکار به مددجویان ارائه خدمت می‌کنند؟ گفت: نوع همکاری وکلا با کمیته امداد متفاوت است. برخی از این وکلا تنها به عنوان مشاور حقوقی با ما همکاری و برخی پرونده‌های قضایی را پیگیری می‌کنند.

رئیس کمیته امداد در پاسخ به سوال دیگری درخصوص بیشترین پرونده‌هایی که مددجویان با آن سر و کار دارند، گفت: اینکه چه نوع پرونده‌هایی بیشتر است، در مناطق مختلف کشور متفاوت است اما به صورت میانگین ما درگیر پرونده‌های خانوادگی، حضانت، نفقه و موضوعات سهم‌الارث و... هستیم. موضوعات مسائل حقوقی که در کمیته امداد داریم بسیار متفاوت است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha