• جمعه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401052114871
  • خبرنگار : 71415

سفر مدودف به جمهوری لوهانسک به نمایندگی از پوتین

سفر مدودف به جمهوری لوهانسک به نمایندگی از پوتین

دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه در سفری به نمایندگی از ولادیمیر پوتین به جمهوری خلق لوهانسک رفت تا با رهبران این جمهوری جدایی طلب شرق اوکراین دیدار کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری ویتنام پست، دمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه در خصوص این سفر خود گفت: من در تاریخ ۱۱ اوت به جمهوری خلق لوهانسک سفر کرده و در جریان این سفر با لئونید پاسیچنیک،  رهبر این جمهوری و دنیس پوشیلین، رهبر جمهوری خلق دونتسک ملاقات کردم.

مدودف اظهار کرد، به نمایندگی از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با این رهبران جدایی طلب شرق اوکراین طی این سفر به منظور بحث در خصوص مسائل امنیتی در مناطق تحت کنترل روسیه دیدار داشته است.

بر اساس این گزارش در این دیدارها علاوه بر مدودف، چند مقام رده بالای روس دیگر نیز شامل ایگور کراسنوف، دادستان کل فدراسیون روسیه، مدیر سازمان امنیت کل فدراسیون روسیه و چندین مقام ارشد دیگر حضور داشتند.

مدودف گفت: این مهم است که روند تدوین قوانین در جمهوری های خلق دونتسک و لوهانسک را با روند قانونگذاری روسیه هماهنگ سازیم.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، استقلال جمهوری های خلق لوهانسک و دونتسک را در ۲۱ فوریه، چند روز قبل از آغاز عملیات نظامی ۲۴ فوریه کشورش در اوکراین به رسمیت شناخت.  درگیری روسیه و اوکراین با وجود اینکه وارد صد و هفتادمین روز خود شده است، هیچ نشانه ای از فروکش نشان نداده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha