• یکشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401052316620
  • خبرنگار : 71516

هشدار حزب‌الله به آمریکا: با مقاومت سر شاخ نشوید

هشدار حزب‌الله به آمریکا: با مقاومت سر شاخ نشوید

رئیس فراکسیون پارلمانی حزب‌الله لبنان تأکید کرد، کشورهایی هستند که مدعی حمایت از حقوق بشر هستند اما از محاصره و حمله به ملت‌ها به خاطر منافعشان دست برنمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، محمد رعد، رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت: کشورهایی هستند که مدعی حمایت از حقوق بشر هستند اما از محاصره و گرسنه نگه داشتن و حمله به تمام ملت‌ها برای تحقق منافعشان دست برنمی‌دارند. دلیل مشکل کنونی درحال حاضر در اروپا تحکم و سلطه جویی و ایجاد فتنه میان کشورها است تا همگی ضعیف شوند و آمریکا بر تمام جهان سلطه یابد.

وی گفت: ما با بحرانی در کشورمان روبرو هستیم که نتیجه سیاست‌های نادرست در داخل و تلاش برخی کشورها برای استفاده از فرصت جهت محاصره علنی ما است. مردم ما می‌دانند که راه عزت و تحقق پیروزی بر دشمنان از طریق سقوط گزینه مقاومت است و از راه و روش مقاومت و گزینه و سلاح آن دست برنمی‌دارند. اگر گزینه مقاومت را از زندگی‌مان حذف کنیم به معنای این است که برده آمریکا و اسرائیل شویم. آمریکا گفت که تا زمانی که مقاومتی وجود دارد چگونه به لبنان اجازه استخراج گاز را بدهیم ما گاز را استخراج خواهیم کرد چراکه مقاومتی وجود دارد که از آن محافظت می‌کند.

رعد گفت: اگر حرف آمریکا این است ما نیز می‌گوییم که اگر بخواهید با مقاومت سر شاخ شوید، هرگز اسرائیل نمی‌تواند گاز را استخراج کند. یا باید زندگی باعزتی داشته باشیم و مستقل تصمیم بگیریم یا اینکه تسلیم شویم اما هیهات از اینکه تن به خواری بدهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha