• شنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1401061914424
  • خبرنگار : 71424

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی خبرداد

آغاز فعالیت موکب "فرزندان حاج قاسم" در عراق/ تربیت ۶۰ هزار دانش آموز خبرنگار

آغاز فعالیت موکب "فرزندان حاج قاسم" در عراق/ تربیت ۶۰ هزار دانش آموز خبرنگار

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی از راه‌اندازی موکب فرزندان حاج قاسم در ابتدای مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی در عمود یک نجف اشرف خبر داد و گفت: دانش آموزان در این موکب سازماندهی و بسته‌هایی در اختیارشان قرار می‌گیرد و آموزش‌های کوتاهی می‌بینند تا بتوانند به عنوان خادمان سیار به زائران حسینی کمک و خدمت کنند.

به گزارش ایسنا، حسین عبادتی در نشستی خبری که با موضوع موکب فرزندان حاج قاسم (جنبش دانش‌آموزان جهان اسلام) در سازمان دانش‌آموزی برگزار شد با اشاره به برگزاری مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی بعد از دو سال وقفه کرونایی گفت: فعالیت های مجموعه‌های مربوط، به صورت میدانی فراهم شده است و باتوجه به رسالت سازمان دانش‌آموزی که فعالیت‌های بین‌المللی در آیین‌نامه آن ذکر شده است تصمیم گرفتیم موکب فرزندان حاج قاسم را راه‌اندازی کنیم.


وی افزود: ما در سازمان دانش آموزی و در راستای وحدت دانش‌آموزان کشورهای اسلامی هماهنگ کننده برای سازماندهی دانش‌آموزان برای خدمات رسانی به زائران حسینی هستیم.

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی با بیان اینکه موکب فرزندان حاج قاسم امسال برای اولین بار راه‌اندازی شده است گفت: در اعزام دانش آموزان نقشی نداشته‌ایم ولی خب معمولا تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان با خانواده‌هایشان به راهپیمایی اربعین می‌روند. این دانش آموزان در موکب‌های ما ساماندهی می‌شوند. موکب، امروز در نجف و در عمود یک افتتاح شده و تا پایان مراسم اربعین مستقر خواهد بود.


عبادتی ادامه داد: در این موکب مربیان ما با زبان‌های مختلف چون ترکی و عربی برای تعامل با دانش آموزان کشورهای دیگر در موکب مستقر هستند و می‌توانند دانش آموزان را ساماندهی کنند. اطلاعات دانش‌آموزان ثبت و بسته‌هایی از قبیل بسته‌های فرهنگی، بسته کمک‌های اولیه امدادی و... در اختیارشان قرار می‌گیرد تا بتوانند به عنوان خادمان سیار به زائران حسینی خدمات رسانی کنند.


وی با اشاره به اینکه درون موکب نیز برنامه‌های فرهنگی برای گروه‌ها و کاروان‌های دانش آموزی از قبیل اجرای سرودهای مجازی، پویش‌ها و مسابقات را خواهیم داشت اظهارکرد: برنامه‌ها برای سنین مختلف دانش‌آموزی طراحی و جوایزی برای برگزیدگان درنظر گرفته می‌شود.

قائم مقام سازمان دانش آموزی همچنین با اشاره طراحی این برنامه با هدف سازماندهی و اتحاد در عملیات جنبش دانش آموزان کشورهای اسلامی گفت: جریان های فرهنگی از سوی دشمنان در عرصه بین الملل در تمام حیطه ها به راه افتاده و ضرورت شکل‌گیری اجتماع دانش آموزان کشورهای اسلامی را نمایان می‌کند که پیاده روی اربعین ظرفیت مناسبی برای این هم افزایی است.

عبادتی ادامه داد: برای استقبال از زائران دانش آموز در کشورهای همسایه در شهرهای مرزی آذربایجان‌غربی و سیستان و بلوچستان نیز موکب‌های ما مستقر هستند. پیش‌بینی میکنیم دو تا سه میلیون زائر دانش‌آموز در کشور عراق از کشورهای مختلف داشته باشیم.


وی گفت: سازمان دانش آموزی صرفا متولی برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت نیست. اگر به دنبال مهارت افزایی دانش آموزان هستیم باید خودش را در چنین مواردی نشان دهد و اتصالش را با کشورهای جهان اسلام برقرار و در راستای اهدافی که دارد نقش آفرینی کند.


قائم مقام سازمان دانش آموزی درباره مشارکت در برگزاری جشن عاطفه ها نیز گفت: ما در ایام دهه نخست محرم نیز که فعالیت هیئت ها چشمگیر بود برنامه ها و پویش هایی را برای جمع آوری نذورات طراحی کردیم و معتقدیم مشارکت در امر خیر نباید محدود به آغاز سال تحصیلی شود. نهضت مواسات باید در تمام سال جاری و ساری باشد. هرکجا پویش ملی داریم یک پیوست برای کار خیر به آن می‌زنیم. برای جشن عاطفه‌ها نیز کارگروه‌های ما فعالند تا سهم خود را  در برقراری عدالت آموزشی و زیستی ادا کنیم.

تربیت ۶۰ هزار دانش آموز خبرنگار

عبادتی برخی فعالیت های شاخص تابستانی را نیز مرور کرد و گفت: در ۱۵۱۰ پایگاه مدرسه‌ای در سطح کشور فعالیت داشتیم و امسال برای اولین بار فعالیت های تابستانی ویژه دانش آموزان استثنایی را نیز آغاز کردیم و بازخورد خوبی گرفتیم. در حوزه دانش آموزان عشایری نیز اقداماتی انجام و ۲۰۰ خبرنگار دانش آموز عشایری تربیت کردیم. اردوهای دانش آموزی در ایام تابستان برگزار شد. آموزش گیاهان دارویی را برای اولین بار به دانش آموزان داشتیم و استان ها برنامه های خلاقانه خوبی طراحی و اجرا کردند.

وی درباره رویکردهای جدید خبرگزاری پانا گفت: تلاش کردیم پانا به جای آنکه که رقیب سایر خبرگزاری‌های مطرح باشد، یک خبرگزاری دانش آموزی باشد. رسالت پانا همین است و تغییراتی در نوع اخبار پانا به وجود آمده است. آموزش و تربیت خبرنگاران دانش آموز نیز به صورت ویژه مدنظر است. خوب نمیبینم که پانا در نقش رقیب دیگر خبرگزاری ها ظاهر شود. ما بیشتر به سراغ تربیت دانش آموزان خبرنگار می‌رویم به گونه‌ای که هر مدرسه یک خبرنگار داشته‌باشد. تاکنون ۶۰ هزار دانش آموز خبرنگار تربیت کرده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha