• دوشنبه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401062115892
  • خبرنگار : 30188

لوله گالوانیزه سنگین چیست؟

لوله گالوانیزه سنگین چیست؟

لوله مانیسمان یا لوله بدون درز نوعی لوله فلزی از جنس کربن استیل (فولادی)، استنلس استیل (فولاد ضد زنگ) یا فولاد آلیاژی است که در فرآیند تولید از میان تهی‌کردن شمش توپر فولادی (Billet) ساخته می‌شوند. این کار توسط سمبه‌ای حفره‌ای درون میله سرخ شده از حرارت انجام می‌شود. محصول نهایی لوله مانیسمان به صورت هیدرواستاتیک تست شده و بازرسی می‌شود و در صورت لزوم پوشش داده می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از فانو، شما خواننده گرامی می‌توانید انواع قیمت لوله مانیسمان (بدون درز ) را از گروه صنعتی فانو خریداری نمایید و با شماره ۷- ۶۶۳۱۳۲۶۶ تماس بگیرید کارشناسان ما پاسخ‌گوی شما هستند.

اولین ایده برای تولید لوله فولادی بدون درز، روش اکستروژن بوده که پیش از آن برای تولید لوله‌های سربی به کار می‌رفت و پس از آن روی فولاد تکرار شد. روش‌های اولیه تقریبا غیرعملی بودند اما امروزه چندین روش تولید لوله بدون درز که در زیر به آن‌ها اشاره می‌شود از لحاظ نظری و تا حدودی عملی اثبات شده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ریخته‌گری، نورد اکسترود، اکستروژن، کشش عمیق، کشش لوله، فلوفرمینگ و نورد لوله فولادی اشاره کرد.

لوله گالوانیزه سنگین چیست؟

لوله گالوانیزه سنگین یا لوله سیاه سنگین، از جمله کالاهای آهنی است که بسیاری از مشتریان لوله به دنبال این محصول هستند. ساخت انواع لوله پس از رفع مشکل انتقال آب به محل زندگی آغاز شد. آب نقش کلیدی در شکل‌گیری تمدن اولیه و حیات بشر دارد. در ابتدا از ساقه گیاهان در هدایت آب استفاده می‌شد. اما با گسترش جوامع و بیشتر شدن مسیرهای انتقال، استفاده از چنین موادی مناسب نبود. دستیابی انسان به تکنولوژی ساخت لوله‌های فلزی، موجب رونق گرفتن این بازار شد.

امروزه انواع لوله‌های فلزی نظیر لوله سنگین در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

لوله گالوانیزه سنگین سپنتا چیست؟

لوله سنگین یا لوله گالوانیزه سنگین سپنتا، از جمله کالاهای آهنی است که بسیاری از مشتریان لوله به دنبال این محصول هستند. ساخت انواع لوله پس از رفع مشکل انتقال آب به محل زندگی آغاز شد. آب نقش کلیدی در شکل‌گیری تمدن اولیه و حیات بشر دارد. در ابتدا از ساقه گیاهان در هدایت آب استفاده می‌شد. اما با گسترش جوامع و بیشتر شدن مسیرهای انتقال، استفاده از چنین موادی مناسب نبود. دستیابی انسان به تکنولوژی ساخت لوله‌های فلزی، موجب رونق گرفتن این بازار شد.

این مدل از لوله گالوانیزه سنگین سپنتا، دارای کاربردهای زیادی هستند و در صنایع مختلف می‌توان از آن‌ها برای انتقال آب، به ویژه در شرایطی که دمای محیط بالا باشد، استفاده کرد. لوله گالوانیزه سنگین دارای پوشش محافظی از گالوانیزه گرم بوده که جلوی پوسیدگی در اثر عبور جریان را گرفته و از گرفتگی لوله‌ها و همچنین ترکیب فلزات سنگین با جریان آب عبوری جلوگیری خواهد کرد.

کاربرد لوله گالوانیزه سنگین:

این مدل از لوله‌های فولادی، دارای کاربردهای زیادی هستند و در صنایع مختلف می‌توان از آن‌ها برای انتقال آب، به ویژه در شرایطی که دمای محیط بالا باشد، استفاده کرد. لوله گالوانیزه سنگین دارای پوشش محافظی از گالوانیزه گرم بوده که جلوی پوسیدگی در اثر عبور جریان را گرفته و از گرفتگی لوله‌ها و همچنین ترکیب فلزات سنگین با جریان آب عبوری جلوگیری خواهد کرد.

در رابطه با تفاوت لوله گالوانیزه سنگین و لوله گالوانیزه سبک می‌توان گفت، همان‌گونه که از نام این لوله‌ها نیز مشخص است، تفاوت اصلی آن‌ها در وزن و ابعاد این لوله‌ها می‌باشد و این مقادیر با استفاده از استاندارد DIN2440 تعیین می‌شوند.

لوله گالوانیزه سنگین در مقایسه با لوله گالوانیزه سبک دارای ضخامت بیشتری است و  به علت داشتن پوشش فلز روی دچار زنگ زدگی نمی‌شود.

لوله گالوانیزه سنگین

لوله گالوانیزه سرد یا گرم ؟ کدام کاربردی‌تر است؟

لوله‌های گالوانیزه از فولاد نرم تولید می‌شود و سپس فرآیند گالوانیزاسیون انجام شده به دو روش سرد و گرم روی لوله انجام می‌شود.

محبوب‌ترین روش گالوانیزاسیون، روش گرم است که لوله را در حمام فلز روی غوطه‌ور می‌کنند.

در نوع سرد ضخامت لایه روی ایجاد شده کمتر از ضخامت لایه‌ی پوشش روی در حالت گرم می‌باشد.

در روش گالوانیزه سرد از روش‌هایی همانند اسپری کردن و پوشش‌دهی الکترولیتی استفاده می‌شود و به‌دلیل اینکه پوشش ایجاد شده روی آن نازک است پس از مدتی از بین می‌رود.

امروزه لوله‌های گالوانیزه گرم (Hot dip galvanized) کاربرد بیشتری نسبت به گالوانیزه سرد دارد و در شرایط مختلف آب و هوایی استفاده می‌شود.

لوله گالوانیزه سنگین سپنتا

تولید لوله گالوانیزه سنگین:

تولید لوله گالوانیزه سنگین در شاخه‌های 6 متری و ضخامت‌های 2.5mm تا 4.8mm انجام می‌شود. شرکت‌های مختلفی در سراسر کشور وجود دارند که تولید لوله گالوانیزه سنگین را انجام می‌دهند.

تولید این لوله را باید مطابق با استانداردهای لازم انجام داد. به گونه‌ای که تولید این لوله‌ها بر اساس استانداردهای ابعادی، آزمون و بررسی DIN 2441, ISIRI3765, BS1387 صورت می‌گیرد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha