• شنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401091207779
  • خبرنگار : 71658

برنامه آمریکا برای پایان دادن به «وضعیت اضطراری آبله ام»

برنامه آمریکا برای پایان دادن به «وضعیت اضطراری آبله ام»

مقامات بهداشتی ایالات متحده در نظر دارند که در ماه ژانویه سال آینده میلادی (۲۰۲۳) به وضعیت اضطراری بهداشت عمومی ناشی از شیوع آبله ام (آبله میمونی) در این کشور پایان دهند.

به گزارش ایسنا، وضعیت اضطراری بهداشت عمومی ناشی از شیوع آبله ام (mpox) در این کشور در سال جاری میلادی (۲۰۲۲) اعلام شده بود.

بر اساس داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا (CDC)، موارد ابتلا به آبله ام در این کشور طی هفته‌های اخیر به میزان قابل توجهی کاهش یافته و تنها تعداد انگشت شماری از عفونت‌های جدید در هر هفته در ماه نوامبر گزارش شده است. در اوج شیوع این بیماری در آمریکا در طول تابستان، صدها نفر در هفته به این بیماری مبتلا می شدند.

این ویروس عمدتاً در بین مردانی که با مردان دیگر رابطه جنسی داشتند، شیوع یافته است.

یکی از مقامات بهداشتی آمریکا در بیانیه ای گفت: انتظار می رود وضعیت اضطراری بهداشت عمومی ناشی از آبله ام در ماه ژانویه به پایان برسد.

این مقام بهداشتی آمریکا همچنین افزود: با توجه به تعداد کم موارد ابتلا به آبله ام نیازی به تمدید وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در تاریخ ۳۱ ژانویه سال آینده میلادی نیست اما ما به نظارت دقیق شیوع این بیماری ادامه خواهیم داد و همه افراد در معرض خطر را تشویق به دریافت واکسن رایگان خواهیم کرد.

ایالات متحده چندین ماه درگیر اقدامات ضروری برای مهار شیوع آبله ام در این کشور بوده است.

بر اساس آمارهای رسمی، تاکنون ۱۷ نفر در ایالات متحده قربانی عوارض ابتلا به این ویروس شده‌اند.

پایان دادن به وضعیت اضطراری بهداشت عمومی آبله ام یک نوع آزمایش برای دولت فعلی خواهد بود، زیرا آماده است تا وضعیت اضطراری بهداشت عمومی ناشی از شیوع کووید۱۹ را نیز پایان دهد که انتظار می‌رود حداقل تا ۱۱ ژانویه ادامه داشته باشد.

به گزارش مدیکال اکسپرس، سازمان جهانی بهداشت (WHO) اخیرا در بیانیه ای اعلام کرد که از این پس نام بیماری آبله میمونی را به کلمه جایگزین "mpox" یا آبله ام تغییر می‌دهد.

این نهاد بین المللی می گوید: هنگامی که این بیماری شیوع پیدا کرد گزارش هایی دریافت کرده مبنی بر این که از نام آن در برخی اجتماعات به صورت نژادپرستانه استفاده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha