• پنجشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1401102214958
  • خبرنگار : 71282

تسهیلات ۵۰۰۰ میلیارد تومانی برای تعاونی های دانش بنیان

تسهیلات ۵۰۰۰ میلیارد تومانی برای تعاونی های دانش بنیان

معاون وزیر تعاون با اشاره به پیش بینی تسهیلات ارزان قیمت برای تعاونی ها، از اختصاص مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان برای تعاونی های دانش بنیان خبر داد.

به گزارش ایسنا، امروزه عمده نظام‌های اقتصادی دنیا بر مبنای فعالیتهای دانش بنیان شکل گرفته  و شاخص اقتصاد دانش بنیان به عنوان یک معیار جهانی در سنجش کشورهای مختلف جهان از حیث میزان اتکا به علوم مختلف و به کارگیری آنها در راستای توسعه اقتصادی مورد توجه قرار دارد.
سال ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب با نام " تولید، ‌دانش بنیان و اشتغال آفرین" نامگذاری شد تا تولید و اشتغال پایدار در قالب فعالیتهای دانش بنیان نمود و گسترش بیشتری یابد.
در بندهای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه نیز بر شکل‌گیری اقتصاد دانش بنیان به عنوان راهبردی در جهت حرکت صحیح اقتصاد کشور تاکید شده است.
بر همین مبنا طی چند سال گذشته وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سمت تشکیل تعاونی‌های دانش بنیان و ایجاد مراکز نوآوری در بخش تعاون حرکت کرده و خط اعتباری و تسهیلات ویژه ای را برای تاسیس و گسترش تعاونی های دانش بنیان اختصاص داده تا علاوه بر ترسیم الگوهای دانش محور در بخش تعاون، زمینه شکل گیری تیم های دانش بنیان در قالب شرکتهای تعاونی‌ را فراهم کند.
در همین راستا مهدی مسکنی - معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی - از اختصاص ۵۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی های دانش بنیان خبر داده و می گوید: در راستای حمایت مالی و اختصاص تسهیلات به تعاونی های دانش بنیان، منابع ارزان‌قیمت در قالب ۲۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و همچنین ۳۰۰۰ میلیارد تومان از منابع بانک توسعه تعاون اختصاص می یابد و در مجموع ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به دانش بنیان‌ها پرداخت خواهد شد.
وی از ثبت ۱۰۱ شرکت تعاونی دانش‌بنیان در کشور خبر داده و می افزاید: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تعداد این تعاونی‌ها تا آخر سال به ۲۵۰ شرکت دانش‌بنیان افزایش پیدا می‌کند.
مسکنی همچنین ضمن اشاره به تبصره ۱۸ لایحه بودجه می گوید: با مصوبه شورای عالی اشتغال، ۲۵ درصد از تسهیلات تبصره ۱۸ برای بخش تعاون در نظر گرفته شده و اگر منابع این تبصره از سوی سازمان برنامه و بودجه اختصاص یابد، تا پایان سال ۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌ قیمت در اختیار تعاونی‌ها ‌قرار می گیرد.
بی‌تردید ایجاد فرصت های شغلی برای افراد جامعه به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی جزو وظایف دولتها است و بخش تعاون با توجه به مردمی بودن آن و داشتن کارکردهای اقتصادی و اجتماعی، بستر مناسبی برای خلق فرصتهای شغلی به شمار می رود.
به گزارش ایسنا، ایجاد تعاونی های دانش بنیان با عضویت نخبگان و چهره های علمی ، فضای جدیدی را در عرصه اقتصاد کشور فراهم می کند و در صورت کمک دولت و حمایت مالی از  این تعاونی ها تحول در فضای اقتصادی و کسب و کارهای دانش محور را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha