• سه‌شنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1401111108525
  • خبرنگار : 80001

رئیس بنیاد مسکن اعلام کرد

اسکان موقت زلزله‌زدگان خوی در دانشگاه‌ها و مساجد

اسکان موقت زلزله‌زدگان خوی در دانشگاه‌ها و مساجد

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: عملیات امدادرسانی و آواربرداری به زلزله‌زدگان توسط نیروها و ماشین‌آلات بنیاد مسکن در حال انجام است و زلزله‌زدگان به طور موقت در دانشگاه‌ها، مساجد و ساختمان‌های عمومی اسکان داده شدند.

به گزارش ایسنا، اکبر نیکزاد اظهار کرد: ارزیابی‌های زمین‌لرزه خوی توسط نیروهای مستقر در مناطق زلزله‌زده در حال انجام است. هم‌اکنون برای سرعت دادن به عملیات آواربرداری و امدادرسانی به زلزله زدگان نیروهای بنیاد مسکن از استان‌های همجوار شامل آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و زنجان به همراه ماشین‌آلات در منطقه حضور دارند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تاکید بر تسریع در انجام عملیات‌آواربرداری در همکاری با مردم گفت: عملیات آواربرداری در مناطق مختلف زلزله‌زده اولویت بندی شده و پس از ارزیابی‌ها تا روز شنبه ۱۵ بهمن آمار نهایی تخریب و تعمیر به مسئولان ارشد برای اخذ تصمیم ارایه می‌شود.

نیکزاد با اشاره به اینکه عملیات آواربرداری کاری دشوار است و در همکاری با مردم انجام خواهد شد، افزود: همکاری مردم در عملیات آواربرداری مناسب است و با توجه به بسیج تمامی نیروها و امکانات پیش‌بینی می‌شود تا اسکان موقت و امدادرسانی تسریع شود.

وی درباره روند اسکان موقت زلزله‌زدگان خوی، توضیح داد: اسکان موقت زلزله‌زدگان از جمله وظایف اصلی جمعیت هلال‌احمر است که ما در جریان فعالیت ها هستیم. در حال حاضر هلال احمر و وزارت کشور در همکاری با بسیج، سپاه، ارتش، استانداری، فرمانداری و بنیاد مسکن و سایر نهادها در حال این کار هستند و با توجه به اینکه همه مسئولان پای کار هستند امیدواریم کار با سرعت مناسب‌تری پیش برود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی گفت: عموما برخی از ساختمان‌های عمومی و دولتی در مناطق زلزله‌زده از جمله مسجد، بیمارستان و سایر ساختمان‌ها که مقاومت بالاتری داشته‌اند محل اسکان برخی از زلزله‌زدگان شده است. همچنین کسب و کارها در خوی و اطراف مناطق زلزله زده به منظور خدمات رسانی کار را از سر گرفته‌اند. نانوایی‌ها، مراکز تولیدی، مراکز خدماتی از جمله این مراکز هستند که فعالیت را از سر گرفته اند و شهر در حال بازگشت به حالت عادی است.

نیکزاد تصریح کرد: وزیر کشور نیز مرتب پیگیر امدادرسانی، اسکان موقت و بازسازی هستند. استاندار آذربایجان شرقی نیز در مناطق زلزله زده خوی حضور یافت و اعلام کرد که هر کمکی لازم باشد برای استان‌ آذربایجان‌غربی و امدادرسانی به زلزله‌زدگان انجام خواهد داد.

بنابراین گزارش، زلزله‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در ساعت ۲۱ و ۴۴ دقیقه شنبه ۸ بهمن شهرستان خوی را برای چندمین بار در طول یک ماه گذشته لرزاند. این زلزله در عمق هفت کیلومتری از سطح زمین رخ داده و در مناطق مختلفی از استان‌های آذربایجان غربی و شرقی احساس شده است. تاکنون مرگ ۳ تن، مصدومیت صدها نفر و خساراتی به برخی ساختمان‌ها و منازل مسکونی گزارش شده است. شهرستان خوی در تاریخ ۲۸ دی ماه نیز زلزله‌ای ۵.۴ ریشتری را از سرگذرانده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۱ ۱۴:۱۷

سلام. این تصمیم به موقع و خوب بود حالا اما بهتره کمی بیشتر به مسئله ایمنی ساکنین شهر و روستا بعد از وقوع حوادث طبیعی بپردازیم. مطلوب است مکان های که جنبه عمومی دارند مثل استادیوم ها، پارک و بوستان، بیمارستان ها و درمانگاه ها، پادگان ها و حتی ایستگاه های متروها مجهز امکاناتی برای چنین شرایط سخت و دشواری شوند بدین ترتیب که در صورت بروز حادثه حتی از نوع انسان ساز مثل وقوع جنگ، محل مناسبی برای پناه گرفتن باشند. باتشکر