• چهارشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1401112619919
  • خبرنگار : 71038

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش در گفت‌وگو با ایسنا:

تا زمانی که ترکیه نیاز به کمک دارد در مناطق زلزله‌زده می‌مانیم

تا زمانی که ترکیه نیاز به کمک دارد در مناطق زلزله‌زده می‌مانیم

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به فعالیت‌های بیمارستان سیار ۵۰ تختخوابی ارتش در منطقه زلزله زلزله زده «آدیامان» ترکیه گفت: ما روزانه میزبان نزدیک به صد نفر بیمار و مراجعه کننده در این بیمارستان سیار هستیم.

دکتر حبیب صدر در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایسنا در ارتباط با فعالیت‌های این بیمارستان در منطقه زلزله زده آدیامان ترکیه تصریح کرد : این بیمارستان ۵۰ تخت خوابه متشکل از بخش‌های اورژانس، بستری، رادیولوژی، آزمایشگاه ، داروخانه، اتاق عمل و... است.

تا زمانی که ترکیه نیاز به کمک دارد در مناطق زلزله‌زده می‌مانیم

وی با بیان اینکه این بیمارستان به درخواست دولت ترکیه و تصمیم مسئولان جمهوری اسلامی ایران از جمله فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده نیروی زمینی ارتش از طرف اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش برای ارائه خدمات به زلزله زدگان ترکیه در شهر آدیامان ایجاد شده است ، خاطرنشان کرد: این بیمارستان چند روزی است فعالیت خود را آغاز کرده است و با توجه به شرایط بسیار سختی که در این منطقه وجود دارد از جمله اینکه تمام زیرساخت‌های جدی شهر از جمله آب، برق، گاز از بین رفته است و برودت هوا بسیار شدید است و این باعث مشکلات بسیار جدی برای مردم منطقه شده است، در همین راستا ارائه خدمات به زلزله‌زدگان عزیز  باعث دلگرمی و قوت قلب آنهاست.

صدر با بیان اینکه این بیمارستان در نزدیکی منطقه غربی شهر آدیامان  و در محل اسکان زلزله زدگان ایجاد شده است ، افزود : حدود ۷ هزار نفر از مردم زلزله زده  در این محل اسکان در چادر سکونت دارند و ما خدمات درمانی از جمله خدمات تخصصی کودکان، جراحی ، داخلی، اورژانس و جراحی مغز به مراجعه کنندگان و  بیماران ارائه می دهیم ، جراحان متخصص ما در این حوزه ها  بیماران را ویزیت می کنند ، معالجه های لازم صورت می‌گیرد و اگر لازم باشد آزمایش و عکسبرداری نیز صورت می‌گیرد  و داروهای لازم تجویز می‌شود و اگر بیمار احتیاج به درمان های کامل تر و جدی تری داشته باشد با توجه به هماهنگی صورت گرفته با وزارت بهداشت ترکیه و ارتش این کشور ، آمبولانس در  این منطقه مستقر است و بیماران به مراکز درمانی اصلی شهر منتقل می شوند .

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ۱۲ پزشک  در این عملیات همراه ما هستند ، گفت: ۶۳ پرستار، کارکنان فوریت های پزشکی، اتاق عمل، آزمایشگاه، رادیولوژی و پشتیبانی از دیگر  همکاران ما در این جا هستند.

تا زمانی که ترکیه نیاز به کمک دارد در مناطق زلزله‌زده می‌مانیم

این مقام مسئول در ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه زلزله رخ داده زلزله مهیبی است و  در واقع از آن به عنوان یکی از بزرگترین زلزله ها در قرن اخیر یاد می‌شود، تصریح کرد :  این زلزله آسیب های جدی به شهر وارد کرده است ، اغلب  ساختمان ها در این شهر ویران شده است و آنهایی که مانده نیز عموماً  قابل سکونت نیستند و ما تا زمانی که کشور ترکیه نیاز به کمک داشته باشد و در این زمینه از ما  درخواست کمک کند بنا به تصمیم مسئولان جمهوری اسلامی ایران این آمادگی را داریم که در کنار مردم زلزله زده ترکیه در این منطقه  باشیم .

تا زمانی که ترکیه نیاز به کمک دارد در مناطق زلزله‌زده می‌مانیم

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۱-۲۶ ۱۹:۳۳

خدا قوت....دست شما درد نکنه ولی از هموطنان ومردمان خوی هم اطلاع رسانی کنید وبیشتر کمک کنید🙏

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۲۷ ۰۲:۴۷

درودخدابرشما