• سه‌شنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1401120906245
  • خبرنگار : 71628

ایران از محورهای اصلی سفر وزیر امور خارجه رژیم اسراییل به آلمان

ایران از محورهای اصلی سفر وزیر امور خارجه رژیم اسراییل به آلمان

در حالی که وزیر خارجه آلمان اخیرا اعلام کرده بود که«فعلا هیچ مبنای قانونی برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران وجود ندارد»، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی قصد دارد در سفر به آلمان به رایزنی درباره قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی بپردازد.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه اورشلیم پست، الی کوهن، وزیر امور خارجه رژیم‌ صهیونیستی قرار است سه‌شنبه در سفر به آلمان و دیدار با مقامات ارشد این کشور، به رایزنی درباره برنامه هسته‌ای ایران بپردازد.
کوهن علیرغم این که مقامات ایران تاکید کرده‌اند، تولید و به‌کارگیری تسلیحات اتمی جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد، درباره سفرش به آلمان گفت: این سفر راهبردی در چارچوب تلاش‌ها برای جلوگیری از دست‌یابی ایران به تسلیحات هسته‌ای است.

کوهن در آلمان با آنالنا بربوک، همتای آلمانی‌اش دیدار خواهد کرد و درباره روش‌های تعمیق همکاری‌های راهبردی آلمان و رژیم اسراییل، از جمله در زمینه مبارزه مشترکشان در قبال آنچه « اقدامات ثبات‌زدای ایران» خوانده شده، گفت‌وگو می‌کنند.
علاوه بر این، قرار است اسراییل از آلمان بخواهد که سپاه پاسداران ایران را نهادی تروریستی اعلام کند.

به گزارش ایسنا، قصد رژیم اسراییل برای رایزنی درباره موضوع قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی در پی این مطرح می‌شود که آنالنا، بربوک اخیرا در این باره گفته بود، «فعلا هیچ مبنای قانونی برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران وجود ندارد.»

اخیرا، پارلمان اروپا از اتحادیه اروپا خواسته بود که نام سپاه پاسداران را در این فهرست قرار داده و تحریم‌های بیشتری علیه آن اعمال کند.
در پی این درخواست جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در نشست پیشین شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا، در جمع خبرنگاران در این باره گفته بود: نظرات جالب توجهی در این باره وجود دارد و موضوعی است که نمی‌توان بدون تصمیمی حقوقی، کاری درباره آن کرد. نمی‌توانیم بگوییم ما شما را تروریست می‌دانیم، چون از شما خوشمان نمی‌آید.
او تصریح کرد: درباره موضوع تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران باز هم می‌گویم که این کار زمانی انجام‌پذیر است که دادگاهی در یکی از کشورهای عضو، حکمی حقوقی در این زمینه صادر کند. باید محکومیتی عینی و منسجم انجام شود؛ سپس در سطح اتحادیه اروپا بررسی می‌کنیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha