• پنجشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1401121108085
  • منبع : جمعیت هلال احمر

شرط کاهش حوادث ترافیکی و تعداد فوتی‌ها چیست؟

 شرط کاهش حوادث ترافیکی و تعداد فوتی‌ها چیست؟

دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: اگر یک چهارم بار مالی ناشی از خسارت تصادفات جاده‌ای را به پیشگیری معطوف کنیم، حوادث ترافیکی بیش از ۵۰ درصد کاهش می‌یابد و تعداد فوتی‌ها ۷۰ درصد کمتر می‌شود.

به گزارش ایسنا یعقوب سلیمانی در سمپوزیوم ملی قرارگاه کاهش تلفات حوادث ترافیکی و پویش «نوروز ۱۴۰۲ بدون حوادث ترافیکی» گفت: با توجه به پیش‌بینی افزایش سفرهای نوروزی در فروردین ۱۴۰۲، جمعیت هلال احمر آمادگی خود را برای اجرای طرح نوروزی افزایش داده و در کنار دیگر دستگاه‌های مسئول آماده است تا در دو بخش پیشگیری از حادثه و امدادرسانی به حادثه دیدگان از تمام توان نیروهای متخصص خود و ناوگان امدادی زمینی و هوایی استفاده کند.

وی تاکید کرد: باید بر ایمن‌سازی جاده‌ها و خودروها بیش از هرچیز دیگری اهتمام ورزیده شود.

سلیمانی پیشنهاد داد: تدوین راهبرد ملی ایمنی و راه‌های کشور می‌تواند با تقسیم‌ کار ملی در این زمینه شرایط مطلوبی را برای کاهش حوادث فراهم کند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر در ادامه با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ترافیکی گفت: در اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ شمسی اطلاع‌رسانی و اقدامات فرهنگی خوب و قوی توانست آمار تصادفات جاده‌ای را کاهش دهد. آن موفقیت نتیجه هم افزایی ۳۳ دستگاه مسئول در حوادث ترافیکی است که امیدواریم با تشکیل قرارگاه ملی کاهش تلفات حوادث ترافیکی و برگزاری این سمپوزیوم‌ ها، نمودار تصادفات جاده‌ای دوباره به خط نزولی برگردد.

سلیمانی افزود: در ماه‌های اخیر تمرین‌های بازآموزی در رشته‌های تخصصی نجات برای امدادگران برگزار شده است. سامانه‌های متکی به فناوری به روزرسانی شده و هلال احمر ایران آماده آغاز طرح نوروزی و حضور پررنگ و منسجم در محورهای مواصلاتی کشور و ورودی شهرها است.

کاهش تصادفات جاده‌ای امکان پذیر است

علی گرجی گفت: در کاهش تصادفات جاده‌ای بیش از ۳۰ دستگاه مسئول هستند اما اغلب تنها هلال احمر و پلیس راهور پای کار می‌آیند.

رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب شفا گفت: اگر هلال احمر با همکاری پلیس راهور و دیگر دستگاه‌های مسئول بتواند  حتی به میزان یک نفر از آمار فوتی‌های احتمال تصادفات رانندگی در ایام نوروز کم‌کند، می‌ارزد که همه ما از امروز تلاش خود را بیشتر کنیم.

وی افزود: اقدامات خوب هلال احمر و پلیس باعث کاهش ۲۰ درصدی حوادث ترافیکی در ایام اربعین امسال و ترددهای گسترده خودروهای سبک و سنگین در غرب کشورشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر گرجی در پایان گفت: قرارگاه ملی سمپوزیوم مدیریت و کاهش حوادث ترافیکی از تابستان امسال با هدف تجمیع تجارب دستگاه‌های مسئول در دهه ۹۰ شمسی در زمینه کاهش تصادفات جاده‌ای و با میزبانی هلال احمر شکل گرفت.

کتاب اطلس عملیات‌های امداد و نجات ایران رونمایی شد

در جریان برگزاری دومین سمپوزیوم ملی قرارگاه کاهش حوادث ترافیکی از کتاب اطلس جامع عملیات‌های امداد و نجات جاده‌ای در ۱۰ سال گذشته با حضور رئیس جمعیت هلال احمر و جانشین رئیس پلیس راهور رونمایی شد.

در این کتاب اطلاعات گسترده‌ای از بیش از ۶۵ هزار عملیات امداد و نجات هلال احمر در بازه زمانی ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۱ گردآوری شده است تا در اختیار پژوهشگران و مدیران مربوطه در کشور قرار گیرد و مبنای برنامه‌ریزی برای پیشگیری سوانح و کاهش تلفات حوادث باشد.

به گفته معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر بیش از ۶۰ درصد از عملیات‌ گردآوری شده در این کتاب را حوادث ترافیکی و تصادفات جاده‌ای تشکیل می‌دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ این اطلس زیر نظر پیرحسین کولیوند - رئیس جمعیت هلال احمر - گردآوری و در قطع رحلی با ۳۸۲ صفحه منتشر شده‌ است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha