• شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402031308771
  • خبرنگار : 90069

آمار جهانی کرونا؛ فوت بیش از ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار مبتلا تاکنون

آمار جهانی کرونا؛ فوت بیش از ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار مبتلا تاکنون

بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر» تاکنون مجموع مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ (ناشی از کروناویروس) در دنیا به ۶۸۹ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۳۶۹ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۸۸۵ هزار و ۹۳۲ مبتلا نیز تایید شده است.

به گزارش ایسنا، بنابر داده‌های جدول جهانی ورداُمتر که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت رسمی آمار کرونایی را آغاز کرده است، آمریکا با تایید بیش از ۱۰۷ میلیون ابتلا و بیش از یک میلیون و ۱۶۰ هزار فوتی به ترتیب رکورد ابتلا و مرگ‌های کرونایی را در کل دنیا دارد.

پس از ایالات متحده، دو کشور هند و فرانسه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب جایگاه دوم و سوم را اشغال کرده‌اند؛ همچنین در فهرست آمار فوتی‌های این بیماری در حال حاضر بعد از آمریکا، برزیل با بیش از ۷۰۰ هزار فوتی و هند با بیش از ۵۰۰ هزار فوتی، بیشترین مرگ‌ و میر کرونایی را به ثبت رسانده‌اند.

در اروپا نیز روسیه با ثبت بیش از ۳۹۰ هزار فوتی، بالاترین آمار مرگ‌های کرونایی در این قاره را تاکنون گزارش کرده است.

همچنین بنابر آمارهای رسمی، ایران با مجموع هفت میلیون و ۶۱۱ هزار و ۷۶۷ مورد ابتلا و ۱۴۶ هزار و ۲۵۸ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه نوزدهم در جدول جهانی کرونا قرار دارد.

کره‌جنوبی رکورددار ابتلا در ۲۴ ساعت گذشته

براساس داده‌های به‌روز شده در جدول جهانی ورلداُمتر، کروناویروس (کووید-۱۹) طی شبانه روز گذشته جان ۱۴۰ بیمار را در کل کشورهایی که آمار رسمی ارائه می‌دهند، گرفته و ۳۴ هزار و ۶۷۴ ابتلای جدید نیز در همین بازه زمانی ثبت شده است.

این گزارش همچنین حاکیست، فرانسه با ثبت ۶۲ فوتی، بیشترین تعداد مرگ‌های روزانه کرونایی و همچنین کره جنوبی با ثبت بیش از ۱۹ هزار ابتلای جدید، بالاترین رقم مبتلایان روزانه را در ۲۴ ساعت گذشته گزارش کرده‌اند.

تازه‌ترین آمار کرونا در نقاط مختلف دنیا به تفکیک کشورها و با تقسیم‌بندی‌های قاره‌ای، منطقه‌ای و موضوعی در جدول جهانی «ورلداُمتر» به‌روز رسانی می‌شود.

به گزارش ایسنا، سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha