• جمعه / ۱۶ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1402041609939
  • خبرنگار : 71263

تهدید توییتر برای شکایت از رقیب اینستاگرامی

تهدید توییتر برای شکایت از رقیب اینستاگرامی

توییتر در نامه ای که توسط الکس اسپیرو، وکیل توییتر، به مارک زاکربرگ، مدیر عامل شرکت مادر فیس بوک ارسال شد، تهدید کرد که از متا پلتفرمز به دلیل عرضه اپلیکیشن جدید تردز (Threads) شکایت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، اپلیکیشن تردز روز چهارشنبه راه‌اندازی شد و بیش از 30 میلیون کاربر عضو آن شدند. به نظر می‌رسد شرکت متا با استفاده از میلیاردها کاربر اینستاگرام، قصد دارد با توییتر ایلان ماسک رقابت کند.

وب سایت خبری سمافور، نخستین رسانه ای بود که گزارش کرد وکیل توییتر در نامه خود، متا را متهم کرده با استخدام کارمندان سابق توییتر، به اسرار تجاری و سایر اطلاعات بسیار محرمانه توییتر دسترسی پیدا کرده است و همچنان دسترسی دارد.

اسپیرو در این نامه نوشت: توییتر قصد دارد حقوق مالکیت معنوی خود را به شدت اعمال کند و از متا می‌خواهد اقدامات فوری برای توقف استفاده از اسرار تجاری توییتر یا سایر اطلاعات بسیار محرمانه انجام دهد. یک منبع آگاه در گفت و گو با رویترز، محتویات این نامه را تایید کرد.

اندی استون، سخنگوی متا در پستی در تردز گفت: هیچکس در تیم مهندسی تردز، کارمند سابق توییتر نیست. یکی از کارمندان ارشد سابق توییتر هم به رویترز گفت: از این که هیچ کدام از کارمندان سابق توییتر در تردز کار می کنند، اطلاع ندارد و هیچ کدام از پرسنل ارشد توییتر در متا حضور ندارند.

در همین حال، ماسک در پاسخ به توییتی که به این خبر اشاره کرده بود، نوشت: رقابت خوب است، تقلب خوب نیست.

متا علاوه بر فیس بوک، مالک اینستاگرام هم است.

از زمان خریداری شدن توییتر توسط ایلان ماسک، توییتر رقیبانی نظیر ماستودون و بلو اسکای پیدا کرده است. با این حال، رابط کاربری تردز، شبیه توییتر است. اما تردز از جستجوی کلید واژه یا پیام مستقیم، پشتیبانی نمی کند.

کارشناسان حقوق مالکیت معنوی از جمله مارک لملی، استاد حقوق دانشگاه استنفورد، می‌گویند که برای طرح ادعای سرقت اسرار تجاری علیه متا، توییتر به جزئیات بسیار بیشتری از آنچه در این نامه آمده است، نیاز دارد.

بر اساس گزارش رویترز، به گفته جین فرومر، استاد دانشگاه نیویورک، شرکتهایی که مدعی به سرقت رفتن اسرار تجاری خود هستند، باید نشان دهند که اقدامات معقولی برای محافظت از اسرار شرکت خود انجام داده اند. چنین پرونده‌هایی اغلب پیرامون سیستم‌های امنی هستند که به نوعی دور زده شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha