• دوشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402042616550
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

در جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن اعلام شد

بازنگری در «کاهش اسید چرب ترانس» محصولات غذایی / لزوم بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی در صنف و صنعت

بازنگری در «کاهش اسید چرب ترانس» محصولات غذایی / لزوم بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی در صنف و صنعت

دومین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن با دستور کار نهایی‌سازی برنامه ملی کاهش اسید چرب ترانس در محصولات غذایی که در یک کارگروه تخصصی تدوین شده است، در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، یکی از اولویت‌های مهمی که در سند ملی امنیت غذا و تغذیه مصوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برای حفظ سلامت مردم و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها  به آن تاکید شده، کاهش اسید چرب ترانس در منابع غذایی در صنعت و صنف است که به گفته دکتر محمداسماعیل مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، این موضوع در اولویت برنامه‌های این دبیرخانه در سال ۱۴۰۲ نیز قرار دارد.

دکتر زهرا عبداللهی، رییس گروه سیاست های امنیت غذا و تغذیه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در این جلسه، عنوان کرد: با اجرایی شدن برنامه ملی کاهش اسید چرب ترانس در محصولات غذایی و بازنگری استاندارد ملی، میزان اسید چرب ترانس در محصولات غذایی از جمله فرآورده های آردی فست فودها، به حداقل میزان ممکن خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: در این برنامه ملی به تکالیفی که هر یک از بخش های ذی ربط از جمله وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد ایران، سازمان غذا و دارو و  صنایع غذایی برعهده دارند، اشاره شده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، به گفته دکتر عبداللهی، ظرف دو دهه گذشته اقدامات موثری برای بهبود کیفیت روغن های خوراکی و حذف میزان اسید چرب ترانس روغن ها انجام شده است و در حال حاضر بهبود کیفیت و سلامت غذا در صنف و صنعت از طریق کاهش میزان اسید چرب ترانس برای حصول اطمینان از اینکه میزان دریافت چربی ترانس از رژیم غذایی روزانه مردم در محدوده مجاز و مطابق با استاندارد های دنیاست، باید به طور جدی توسط دستگاه های اجرایی مربوطه انجام شود.

در ادامه نشست، الزامات اجرایی شدن این برنامه مورد بحث و بررسی حاضرین قرار گرفت و مقرر شد که حمایت های مورد نیاز در بخش صنعت غذا و دستگاه های اجرایی مربوطه و پروژه های پیشنهادی هر یک از دستگاه‌ها، در اسرع وقت به دبیرخانه شورای عالی سلامت جهت پیگیری برای اجرایی شدن آنها ارسال شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha