• شنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402052113003
  • خبرنگار : 71429

کوشا:

خبرنگاران رکن مردم‌سالاری هستند/خبرنگاران و نهاد وکالت دغدغه‌مند هستند

خبرنگاران رکن مردم‌سالاری هستند/خبرنگاران و نهاد وکالت دغدغه‌مند هستند

رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) گفت:  اگر رسانه پشت نهاد وکالت و اگر نهاد وکالت پشت همدیگر را خالی کنند، باعث تضییع حقوق مردم می شود.

به گزارش ایسنا، جعفر کوشا در نشست خبری امروز ضمن  تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگارانی امروز در زندان هستند و امیدواریم نگاه سختگیرانه‌ای که ایجاد شده است برداشته شود. خبرنگاری و وکالت شباهت‌هایی به هم دارند و  ما وظیفه داریم شفاف‌سازی کنیم و ذهن مردم را آگاه کنیم.

وی با بیان این که باید از خبرنگاران حمایت شود افزود: خبرنگاران رکن مردم‌سالاری هستند. شما یکی از پایه‌های دموکراسی و آزادی بیان هستید. خبرنگاران دغدغه‌مند هستند و ما هم ( وکلا) دغدغه‌مند هستیم و سعی می‌کنیم حقوق مردم را استیفا کنیم.  با این اشتراکی که بین نهاد وکالت و اصحاب رسانه وجود دارد این تکالیف وظایف زیادی را بر دوش هر دو گذاشته است. ما وظیفه داریم از شما حمایت کنیم برای این‌که خط‌شکن هستید تا اخبار را به مردم برسانید.

کوشا با بیان این‌که کانون وکلا یک نهاد دیرینه مدنی است، گفت:  همان‌طور که انتظار دارند از خبرنگاران و رسانه‌ خوب دفاع کنیم، انتظار داریم در تنویر افکار عمومی نهاد وکالت یک نهاد مستقل نشان داده شود چراکه برآیند همکاری نهاد رسانه و وکالت ایجاد رفاه و امنیت خاطر برای مردم است.

وی گفت: در سال اخیر و گذشته یک سری جریاناتی به وجود آمد که موجبات اعتراضات مدنی را برای مردم فراهم کرد. وجود فسادهای اقتصادی و اخلاقی باعث شد مردم اعتراضات خودشان را بیان کنند و  موجب شد یک راستی آزمایی برای نهاد رسانه و وکالت صورت گیرد که آیا به وظایف خودشان خوب عمل کردند یا خیر. ما معتقدیم در فصل سوم قانون اساسی در بحث تبیین حقوق ملت ما و شما ( رسانه و نهاد وکالت) رسالت سنگینی داریم. ما باید از خبرنگارانی که قهرمانانه و ایثارگرانه وارد می‌شوند، دفاع کنیم. اگر رسانه پشت نهاد وکالت و اگر نهاد وکالت پشت همدیگر را خالی کنند، تضییع حقوق مردم صورت خواهد گرفت.

در ادامه این نشست، کامبیز نوروزی، حقوقدان  گفت: وکالت و روزنامه‌نگاری مشترکاتی دارند. هر دو مطلق و غیرمشروط هستند و روزنامه‌نگاری مجری یک حق مطلق و مشروع است و روزنامه‌نگاری که بخواهد حرفش را بزند دارای این دو حق است.

وی افزود: نهادهای صنفی و حرفه‌ای روزنامه‌نگاری و وکالت بسیار بیش از سایر حرفه‌ها تحت فشار قرار دارند. فشار روی روزنامه‌نگاران و وکلا بیش‌ از همه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha