• یکشنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1402052918542
  • خبرنگار : 71263

افزایش صادرات ژرمانیوم در آستانه محدودیت چین

افزایش صادرات ژرمانیوم در آستانه محدودیت چین

صادرات محصولات ژرمانیوم چین در آستانه اجرایی شدن محدودیت‌های صادراتی، در ژوییه نسبت به ژوئن، بیش از دو برابر شده و به بالاترین حد خود در شش ماه گذشته رسید.

به گزارش ایسنا، چین، بزرگترین تولید کننده ژرمانیوم در جهان بوده و در بیش از ۶۰ درصد از عرضه جهانی این فلز سهیم است. آمارهای گمرکی نشان داد که چین در ماه میلادی گذشته، ۸.۶۳ تن محصول ژرمانیوم خام را صادر کرد که از ۳.۲۹ تن در ژوئن بالاتر بود و ۴۱ درصد نسبت به ژوییه سال گذشته افزایش داشت.

چین با استناد به دلایل امنیت ملی، در ژوییه، محدودیت‌هایی را برای صادرات هشت محصول گالیوم و شش محصول ژرمانیوم که برای ساخت نیمه‌رساناها استفاده می‌شوند، اعلام کرد.

طبق داده‌ها، چین در هفت ماهه اول سال میلادی جاری، ۳۶.۴۵ تن محصولات ژرمانیوم خام صادر کرد که بر  مبنای سال به سال، رشد ۶۶ درصدی داشته است. صادرات گالیوم چین از ۱.۶ تن در ژوئن، به ۵.۱۵ تن در ژوییه افزایش پیدا کرد اما حجم صادرات ژوییه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۴۱ درصد کاهش داشت.

بنا بر آمار گمرکی، صادرات گالیوم از ژانویه تا ژوییه، ۵۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت و به ۲۲.۷۲ تن رسید.

محدودیت‌های صادراتی که از اول اوت اجرایی می‌شوند، نگرانی‌هایی را نسبت به احتمال ایجاد محدودیت عرضه در بازارهای خارج از چین پس از اوت، برانگیخته و پیش از اجرایی شدن قوانین، موج ذخیره‌سازی را به همراه داشته است.

یک تولیدکننده گالیوم چینی گفت: پس از اعلام کنترل‌های صادراتی، ما شاهد افزایش درخواست خرید خارج از کشور برای گالیوم بوده‌ایم و همه این درخواست‌ها با این شرط بوده که محموله‌ها باید پیش از اول اوت ارسال شوند. بعضی از صادرکنندگان چینی گالیوم و ژرمانیوم، مدارک لازم برای درخواست مجوزهای صادراتی برای اقلام و فناوری‌های که کاربرد دوگانه دارند را تهیه کرده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، وزارت بازرگانی چین پنجشنبه گذشته اعلام کرد که تعدادی درخواست برای صدور مجوز صادرات برای محصولات گالیوم و ژرمانیوم را دریافت کرده و مشغول بررسی آنها بر اساس قوانین و مقررات مربوطه است. افرادی که پیش از این درخواست خود را ارسال کرده اند، منتظر پاسخ وزارت بازرگانی چین برای موافقت برای صدور مجوز هستند که معمولا ۴۵ روز طول می کشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha