• شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402060401876
  • خبرنگار : 71402

ته‌کشیدن کمک‌های آمریکا به اوکراین و ترس اروپا از صلح کی‌یف با مسکو

ته‌کشیدن کمک‌های آمریکا به اوکراین و ترس اروپا از صلح کی‌یف با مسکو

بلومبرگ به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که مقامات اروپایی نگرانند که بایدن اوکراین را برای مذاکرات صلح در سال آینده «ترغیب» کند. بلومبرگ دومین رسانه آمریکایی است که طی این روزها هشدار می‌دهد کمک‌های نظامی آمریکا به کی‌یف ممکن است به زودی پایان یابد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش این سایت خبری، رهبران اروپایی نگران هستند که فقدان «پیشرفت قابل‌توجه اوکراین در میدان نبرد»، همراه با فشار جمهوری‌خواهان آمریکایی که مخالف مداخله هستند، منجر شود تا جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا به کی‌یف برای رفتن به سمت میز مذاکره فشار آورد.

به گزارش بلومبرگ، متحدان اوکراین نگرانند که جنگ اوکراین به سمت یک درگیری بلندمدت کشیده شود که موجب تقویت عملیات ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه شود. این در حالی است که امیدها برای اینکه نیروهای کی‌یف بتوانند امسال به پیشرفت چشمگیری دست یابند، کاهش یافته است.

از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در سال گذشته، ایالات متحده بیش از ۴۳ میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین ارسال کرده است، اما دولت بایدن برای بسته‌های کمکی بیشتر بودجه ندارد. رئیس‌جمهوری آمریکا از کنگره خواسته تا لایحه هزینه‌های اضطراری ۴۰ میلیارد دلاری را تصویب کند که نیمی از آن به کی‌یف اختصاص خواهد یافت، اما این لایحه احتمالا با مخالفت شدید تعداد فزاینده‌ای از جمهوری‌خواهان مخالف سیاست چک‌های سفیدامضای بایدن مواجه خواهد شد.

علاوه بر این، گزارش‌ رسانه‌ها در اوایل تابستان امسال حاکی از آن بود که ادامه کمک‌های نظامی به اوکراین براساس استفاده از سلاح‌ها و آموزش‌های ناتو برای کی‌یف برای دستیابی به دستاوردهای ارضی قابل توجهی علیه نیروهای روسیه است. با این حال، نزدیک به سه ماه پس از ضدحمله کی‌یف، ارتش اوکراین نتوانسته سد دفاعی روسیه را بشکند و براساس آخرین آمار وزارت دفاع روسیه، اوکراین بیش از ۴۳ هزار تن را طی عملیات‌هایش از دست داده است.

با کاهش شانس موفقیت اوکراین، بایدن همچنین وارد سال ۲۰۲۴ خواهد شد که مجبور است برای انتخاب مجدد، احتمالا مقابل دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق ایالات متحده رقابت کند. ترامپ بارها قول داده که در صورت انتخاب شدن، کی‌یف را به یک توافق صلح وادار کند، همانطور که ویوک راماسوامی، سیاستمدار آمریکایی که در حال حاضر نفر سوم رای‌گیری‌ها برای نامزدی حزب جمهوری‌خواه به شمار می‌رود، قول داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۰۴ ۱۴:۰۸

روزهای آخر جنگ ایران و عراق بیادم آمد زمانی که رزمندگان اسلام به 15کیلومتری ورودی شهر بصره رسیده بودند و این در حالی بود که تمام اروپا+آمریکا+اعراب منطقه همه از صدام حسین همه جوره حمایت می کردند...........البته بین جنگ ما با صدام حسین و جنگ روسیه-اکراین فاصله از فرش است تا عرش...........