• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402071812332
  • خبرنگار : 90089

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه:

ضعف تشکیلاتی کار سامانه پنجره واحد زمین را با اختلال روبرو می‌کند

ضعف تشکیلاتی کار سامانه پنجره واحد زمین را با اختلال روبرو می‌کند

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: طی ۱۰ - ۱۲ سال گذشته ۵۰۰ هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع ملی تخریب شد و فقط ۲۷۰ هزار هکتار از آنها خلع ید شد اما این به معنای احیای متراژ خلع ید شده نیست.

به گزارش ایسنا، اصغر جهانگیر در مراسم آئین رونمایی از سامانه پنجره واحد زمین گفت: سامانه پنجره واحد زمین زمانی واقعی و دقیق به وظایف می‌رسد که پرونده‌های قضایی کاهش یابد. همه دستگاه‌های قضایی و اجرایی باید تلاش کنند نظارتشان را با پیشگیری‌های پیشینی جایگزین کنند، پیشگیری‌های پسینی رافع مشکلات نیست.

معاون  اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ادامه داد: نقش بازار سوداگری و کاهش ارزش پول ملی بازار زمین و مسکن کشور را تحت الشعاع قرار داده است. طی ۴۵ سال گذشته قیمت زمین و مسکن ۱۰۰ هزار برابر و قیمت ارز کمی کمتر از ۱۵ هزار برابر شده است.

وی حکمرانی مطلوب را در گرو شناسایی نقش‌های نهادهای مختلف از طریق شرح وظایف و ماموریت‌های سازمانی آنها دانست و گفت: برای اجرای ماموریت‌های دستگاه‌ها باید بسترهای لازم از جمله بهره‌وری از طریق رصد کارایی و اثربخشی دنبال شود.

معاون  اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: در سامانه پنجره واحد زمین در دو حوزه کاربری انسانی و نرم‌افزارها  باید دقت شود تا  اطلاعات و نقشه‌ها به دقت و در کمترین زمان ممکن بارگذاری شود. هرچند که امکان هک کردن سامانه کم است اما باید مراقب بارگذاری‌های جعلی بود. من از وزارت اطلاعات و وزارت ارتباطات می‌خواهم با تقویت نظارت‌ها دقت زیادی در بارگذاری اطلاعات داشته باشند.

جهانگیر با انتقاد به فاصله یک ماهه بین ثبت عکس‌های ماهواره ای و استفاده کاربران دولتی، گفت: طبق گفته دوستان فاصله ثبت عکس‌های ماهواره‌ای و استفاده توسط کاربران و متولیان یک ماه است این یعنی دور شدن از حقایق و واقعیت‌هایی که در زمین‌ها و مراتع اتفاق می‌افتد. سامانه زمانی می‌تواند کارایی مناسبی داشته باشد که فاصله ثبت اطلاعات و رصد کار به کمترین زمان ممکن کاهش یابد.

وی ادامه داد: علاوه بر آن ضعف کار تشکیلاتی در دستگاه‌ها و سامانه‌های موازی کار سامانه پنجره واحد زمین را با اختلال روبرو می‌کند این چالش کشور را در حکمرانی مطلوب گرفتار مشکلات متعدد می کند. تعامل نامطلوب در سامانه مذکور بین دستگاه‌ها موجب تقابل آنان و مچ‌گیری از یکدیگر برای توجیه کم کاری‌های آنان می‌شود.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری: از برخورد با زمین خواران خوشحالیم

حسین میررجبی نیز در مراسم آیین رونمایی از سامانه پنجره واحد زمین گفت: از آبان ۱۴۰۱ کار را شروع کردیم و برنامه مدونی را تهیه و در قالب منشور واحد پنجره زمین به کلیه دستگاه‌های مشمول ابلاغ کردیم و مسئولیت همه دستگاه‌ها به تفکیک روشن شد.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری ادامه داد: اطلاعات و نقشه‌ها باید تا دی ۱۴۰۱ بر روی این سامانه بارگذاری می‌شد اما متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.

وی از بارگذاری اطلاعات ۶۹ هزار کیلومتر از راه‌های کشور خبر داد و افزود: ضمانت اجرایی این سامانه مواد ۹، ۱۰، ۱۲ و ۱۳ قانون است همه متولیان این سامانه باید به موقع و با دقت نقشه ها و اطلاعات مورد نیاز را بر روی سامانه بارگذاری کنند تا جلوی تخلفات، تصرفات و سوء استفاده‌های دولتی و خصوصی گرفته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha