به گزارش ایسنا، عامری گفت: حدود ۲هزار و ۱۳۰ شرکت در حوزه تجهیزات پزشکی در کشور فعالیت دارند که بیش از ۲۳۰ مورد از این شرکتها، دانش بنیان هستند و بیش از ۶هزار محصول را در کشور تولید میکنند؛ محصولاتی که عمدتا نگاهشان صادارت محور است.
وی در واکنش به اخباری درباره مجوز واردات یونیت دندانپزشکی نیز گفت: در این خصوص باید گفت که در سالهای ۹۶ و ۹۷ مجوزی تحت عنوان واردات یونیت اطفال صادر شده و با توجه به اینکه این مدل یونیت آن زمان تولید داخل نداشته، واردات آن شروع شده بود.
عامری در همین زمینه تاکید کرد که در یک سال گذشته هیچ مجوزی برای واردات یونیت از سوی سازمان غذا و دارو داده نشده است و آن تعدادی هم که وارد شده مجوزهایش مربوط به سالهای ۹۶ و ۹۷ بوده است.
وی گفت: رویکرد فعلی ما در سازمان غذا و دارو حمایت همه جانبه از تولید داخل است. به عنوان مثال در پروتزهای زانو اکنون مجوز و سیاست تولید داخل را دو و سه برابر کردهایم و میزان واردات آن در حال کاهش است.
سرپرست معاونت فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سامان غذا و دارو از برنامهریزی برای رشد حداقل ۳۰ درصدی تولید تجهیزات پزشکی در کشور و در سالی که به نام مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده، خبر داد.
وی در همین باره افزود: در راستای رشد تولید، یکی از اقلامی که صادقانه روی آن حساب کردهایم همین اقلام دندانپزشکی است و این اطمینان خطر را میدهیم که هر کاری لازم باشد برای رشد تولید انجام میدهیم و پرونده مرتبط با یونیتها هم برای سالهای گذشته بوده و سازمان غذا و دارو حتما پیگیریهای لازم را انجام خواهد داد که هیچ حقی از تولید کنندهها ضایع نشود.
انتهای پیام
نظرات