• شنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402081309380
  • خبرنگار : 71592

رژیم اشغالگر تنها به ۲۵ درصد از کمک‌ها از گذرگاه رفح به غزه اجازه عبور می‌دهد

رژیم اشغالگر تنها به ۲۵ درصد از کمک‌ها از گذرگاه رفح به غزه اجازه عبور می‌دهد

رژیم صهیونیستی همچنان به اعمال محدودیت‌های امنیتی برای ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه از طریق گذرگاه مرزی رفح ادامه می‌دهد، تا جایی که تنها ۲۵ درصد کمک‌ها وارد این منطقه تحت‌محاصره می‌شود و انتقال سوخت به آن همچنان ممنوع است.

به گزارش ایسنا، شاهدان در گفتگو با «العربی الجدید» گفتند، رژیم صهیونیستی از تعیین تعداد محموله‌های بشردوستانه ممانعت می‌کند و محموله‌هایی را هم که اجازه ورود به نوار غزه را پیدا کرده‌اند، با کُندی از گذرگاه عبور می‌دهد تا جایی که مانع از ورود بیش از ۳۵ کامیونی شده که از داخل مصر در مقابل گذرگاه مرزی رفح پارک شده‌اند و تنها ۲۴ کامیون وارد منطقه میان دو دروازه رفح بین مصر و غزه شده‌اند.

در همین راستا، «اتحاد ملی برای اقدام مدنی» از آماده‌سازی کاروان جدید کمک‌های بشردوستانه شامل مواد غذایی، کالاهای اساسی، تجهیزات پزشکی و کمک‌های انجمن‌های خیریه و افراد در طول هفته گذشته خبر داد.

منابعی در اتحادیه انجمن‌های مدنی ناظر بر فعالیت اتحاد ملی گفتند، این کمک‌ها با هماهنگی هلال احمر و براساس جدول زمانی تعیین شده توسط مقاماتی که ورود کمک‌ها به نوار غزه را هماهنگ می‌کنند، منتقل می‌شود. مقدار زیادی از کمک‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همچنان منتظر موافقت رژیم صهیونیستی با ورود آن به نوار غزه است و فعلا در انبارهای استان‌های شمال سینا و فرودگاه العریش انبار شده‌اند.

در پی جنگ علیه نوار غزه، کمک‌هایی به مقدار ۲۰۰ تُن با ۶۷ هواپیما از کشورهای عربی، اسلامی و سازمان‌های بین‌المللی وارد فرودگاه العریش شد که با صلیب سرخ و مقامات فلسطینی درباره نوع کمک‌های مورد نیاز برای مردم غزه هماهنگ شده بودند.

صبح روز پنجشنبه ۲۴ محموله در گذرگاه مرزی رفح تخلیه شد و ۷۰ محموله دیگر هم منتظر اتمام تفتیش از سوی رژیم صهیونیستی است.

طبق اعلام سازمان‌های بشردوستانه، نوار غزه از زمان آغاز جنگ کنونی به ویژه با تمام شدن بیشتر ذخایر انرژی، غذا و آب، با کمبود شدید مواد اولیه مواجه است. بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی که منجر به تخریب بیشتر بازارها، رستوران‌ها و نانوایی‌ها شده، اماکن تجاری در نوار غزه به حالت تعطیل درآمده‌اند.

محاصره تحمیلی نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۰۶ تاکنون موجب افزایش بی‌سابقه نرخ فقر، بیکاری و ناامنی غذایی در میان بیش از دو میلیون فلسطینی در منطقه‌ای به مساحت کمتر از ۳۶۵ کیلومتر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha