• دوشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۲ / ۱۸:۳۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1402081511239
  • خبرنگار : 71498

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی عنوان کرد

ارزش اقتصادی بالای کیفی‌سازی نفت‌ کوره برای کشور

ارزش اقتصادی بالای کیفی‌سازی نفت‌ کوره برای کشور

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: تولید نفت کوره کم‌گوگرد و ارتقایافته از نظر کیفی، ارزش اقتصادی بالایی برای کشور دارد به‌طوری ‌که تفاوت نفت کوره ۳.۵ درصد با نفت کوره نیم درصد، در هر تن ۲۰۰ دلار است.

به گزارش ایسنا، جلیل سالاری - مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران - امروز در مراسم امضای قراردادهای ارتقای کیفیت نفت کوره تولیدی پالایشگاه‌های کرمانشاه و لاوان با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان ایرانی،  با بیان اینکه امروز در همه کیفی‌سازی‌ها و کمی‌سازی‌ها در صنعت پالایش نفت در سطح دانش فنی به خودکفایی رسیده‌ایم،  اظهار کرد: یکی از چالش‌های ما همواره کیفی سازی نفت کوره است.

وی افزود: قراردادهای امروز نیز در راستای موضوع مهم کیفی‌سازی نفت‌کوره تولیدی در ۲ پالایشگاه کرمانشاه و لاوان همین مساله بوده و این دو پالایشگاه، جزو اولین شرکت‌هایی هستند که با دانش فنی داخلی برای کیفی‌سازی نفت‌کوره تولیدی خود اعتماد کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه ارتقای کیفی نفت‌کوره تولیدی هم از لحاظ زیست‌محیطی و هم از لحاظ اقتصادی برای کشور بسیار حائز اهمیت است، گفت: تولید نفت کوره کم‌گوگرد و ارتقا یافته از نظر کیفی،  ارزش اقتصادی بالایی برای کشور به‌ همراه دارد به‌طوری‌که تفاوت نفت کوره ۳.۵ درصد با نفت کوره نیم درصد، در هر تن ۲۰۰ دلار است.

سالاری با بیان اینکه با توجه به اینکه میادین نفتی ما به سمت سنگین شدن پیش می‌روند،  نفت کوره تولیدی در پالایشگاه‌ها افزایش خواهد یافت و ورود به ارتقای کیفی نفت‌کوره تولید اهمیت بسزایی دارد، اظهار کرد:  امیدواریم در سالهای آینده نفت کوره ای که در صنعت مصرف می کنیم با شاخص های کیفی و ارزش افزوده بالا باشد.

وی با بیان اینکه در بحث تولید و استفاده از کاتالیست به مرز دانش فنی رسیده‌ایم و امروز صادرات انجام می‌دهیم،  گفت: امروز کاتالیست ایرانی در خارج از مرزهای کشور در یک پالایشگاه ساخته شده توسط امریکایی‌ها کارگذاری شده است و در حال تولید بنزین با کاتالیست ساخت ایران هستند.

وزارت نفت رتبه نخست قراردادهای بار نخست در کل دستگاه‌های اجرایی را به دست آورد

همچنین در این نشست روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی،  فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از تلاش‌های مجموعه وزارت نفت،  وزیر نفت و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برای استفاده حداکثری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی قدردانی و تشکر کرد.

وی با بیان اینکه از وزارت نفت،  وزیر نفت و معاونان ایشان صمیمانه برای استفاده حداکثری از بازوهای بومی و توان داخلی تشکرمی‌کنم،  گفت: برای دومین سال پیاپی رتبه نخست قراردادهای بار نخست در کل دستگاه‌های اجرایی را در کشور به دستآورد و تعداد شرکت‌های همکار داخلی که حدود ۶۰۰ شرکت هستند،  با مجموعه‌های وزارت نفت به شدت افزایش یافته است.

معاون علمی،  فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تأکید کرد: مشخص است که این باور در وزارت نفت به‌عنوان صنعت مادر ایجاد شده که باید فناوری را داخلی‌سازی کرده وتوجه جدی به این فرصت‌ها در وزارت نفت،  ستودنی است.

به گفته وی برای شرکت‌های دانش‌بنیان آرزو می‌کنم این طرح‌های ارتقای کیفی که چند سال است در حال پیگیری است،  با قدرت پیگیری و اجرایی شود؛  زیرا مخازن ما به سمت سنگین شدن پیش می‌روند و با توجه به سختگیر شدن استانداردهای محیط زیستی در دنیا، امیدواریم این طرح با موفقیت و حمایت مجموعه دولت و وزارت نفت اجرایی شده و جریانی را به‌عنوان الگو در مجموعه پالایش و پخش ایجاد کند که پرچمدار توسعه‌های کیفی و بومی‌سازی در داخل کشور شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha