• شنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1402082014150
  • منبع : سازمان هواشناسی

برگزاری کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم در ایران با مشارکت سازمان جهانی هواشناسی

برگزاری کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم در ایران با مشارکت سازمان جهانی هواشناسی

سرپرست معاونت توسعه پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی کشور گفت: سازمان جهانی هواشناسی و هیئت بین دولتی تغییر اقلیم در کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم تهران مشارکت دارند.

به گزارش ایسنا بهزاد لایقی با بیان مطلب بالا اظهارکرد: ۹ و ۱۰ بهمن ماه امسال سازمان هواشناسی کشور میزبان هفتمین کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم است که با مشارکت سازمان جهانی هواشناسی و هیئت بین دولتی تغییر اقلیم در تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: این کنفرانس دارای مصوبه هئیت وزیران است و به صورت دوره‌ای هر چهار سال یک بار در کشور برگزار می شود.

سرپرست معاونت توسعه پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: سازمان هواشناسی مرجع ملی تغییر اقلیم در کشور است و کارشناسان سازمان در تهیه و تدوین گزارش‌های بین‌المللی این حوزه به‌ویژه گزارش‌های سازمان جهانی هواشناسی مشارکت دارند.

لایقی افزود: این کنفرانس در بالاترین سطح برگزار می‌شود و سازمان هواشناسی کشور با همکاری برخی سازمان‌ها، دستگاه‌ها و نهادهای علمی ملی و بین‌المللی این رویداد را برگزار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: پژوهشگران می‌توانند در محورهای «پیش‌بینی و پیش‌آگاهی‌های اقلیمی، سیلاب و سایر مخاطرات وضع هوا و اقلیم»، «تغییر اقلیم و پیامدهای آن» و « توسعه پایدار؛ توان اقلیمی، سازگاری، تاب‌آوری و کاهش آثار زیانبار» مقالات خود را به دبیرخانه کنفرانس ارسال کنند.

سرپرست معاونت توسعه پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی کشور اضافه کرد: سایت کنفرانس از هفته گذشته به آدرس www.iccc۷.ir در دسترس قرار گرفته است و علاقه مندان می‌توانند به وسیله آن مقالات خود را بر اساس تقویم زمانی تعیین شده ارسال کنند.

وی اضافه کرد: بر اساس آخرین برنامه‌ریزی انجام شده این کنفرانس در کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، لایقی در پایان گفت: از مهمترین محورهای کنفرانس می‌توان به «پیش‌بینی و پیش‌آگاهی‌های اقلیمی، سیلاب و سایر مخاطرات وضع هوا و اقلیم»، «تغییر اقلیم و پیامدهای آن» و « توسعه پایدار؛ توان اقلیمی، سازگاری، تاب‌آوری و کاهش آثار زیانبار» اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha