• چهارشنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402082417585
  • منبع : دادگستری استان‌ها

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران:

در حراست از منابع طبیعی و اراضی ملی تمام دستگاه‌ها باید سهیم باشند

در حراست از منابع طبیعی و اراضی ملی تمام دستگاه‌ها باید سهیم باشند

​​​​​​​معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در حفظ و حراست از منابع طبیعی و اراضی ملی تمامی دستگاه‌ها باید سهیم باشند.

به گزارش ایسنا، مرتضی تورک معاون قضایی رئیس کل و رئیس حوزه ریاست دادگستری استان تهران در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی گفت: در این نشست، علاوه بر بررسی مصوبات جلسات قبل، سه موضوع از جمله پلاک ۱۲۹ اصلی بخش مرکزی صباشهر شهریار، اراضی موقوفه شرف النساء روستای کرشت و اراضی موصوف به اوراقچیان شهرری در دستور کار قرار گرفت.

رئیس حوزه ریاست دادگستری کل استان تهران با اشاره به اجرای دادنامه زمینی واقع در کیانشهر افزود: عزم دستگاه قضایی برخورد با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز است و در این راستا طی سال‌های گذشته چندین هکتار از اراضی ملی به بیت‌المال بازگشته است.

وی گفت: با توجه به اینکه مناطق خوش آب و هوا از دیر باز مورد طمع زمین خواران بوده و است و همچنین با توجه به منویات مقام معظم رهبری در راستای مبارزه با زمین خواری و دستورالعمل ریاست قوه قضاییه در جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز و همچنین بخشنامه رئیس کل دادگستری استان تهران، دستگاه قضایی با هر گونه ساخت و ساز غیر مجاز برخورد خواهد کرد.

تورک بیان کرد: مهم‌ترین اهداف و دستاوردهای این نشست پیگیری مصوبات شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی و منابع طبیعی استان تهران، رفع تصرف حریم رودخانه ها، مقابله با ساخت و سازهای بی رویه و غیر قانونی و برخورد قانونی در مقابل ترک فعل مدیران و سهل انگاری نسبت به حفظ حقوق بیت‌المال است.

رئیس حوزه ریاست دادگستری اضافه کرد:چنانچه اشخاص به تشخیص ادارات منابع طبیعی در نوعیت اراضی اعتراضی داشته باشند، مطابق ماده ۹ قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی و تبصره ذیل آن باید اعتراض خود را در مراجع صالحه (شعب ویژه) طرح کنند که در صورت طرح دعاوی با موضوع سابقه احیاء در اراضی ملی، مدعی به طرح دعوای حقوقی ارشاد و تصمیم قانونی در خصوص پرونده کیفری اتخاذ می‌شود.

در ادامه این نشست هر یک از نمایندگان ادارات مربوطه در مورد مسائل و مشکلات پیش روی به بحث و تبادل نظر پرداختند و راهکارهایی ارائه دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۴ ۱۳:۵۱

زمین خوار کدومه اصلا معنی زمین خواری به کسی که 500متر داره تعلق میگیره تو که معاون قضایی باشی و از این عبارات کلیشه ای استفاده میکنی وای به بقیه اصلا سری به کرشت زدی ببینی چه خاکیبه سر مردم اوردین اگه منطق بود اجازه ساخت بود اون کرشت مجانی بدست همون زمین خوارهایی که تو میگی الان 1000هکتار باغ و میوه تحویل کشور میداد ولی الان با این طرز تفکر پوسیده 1000هکتار زمین بایر دست همه مونده همه خریداران پیر شدن یه کلمه یاد گرفتن دائم میگن زمین خوار