• سه‌شنبه / ۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402090704997
  • خبرنگار : 71505

رییس نهاد راهبری و پایش طرح های توسعه تهران:

طرح جامع شهر تهران به میزان ۳۰ درصد عملیاتی شده است

طرح جامع شهر تهران به میزان ۳۰ درصد عملیاتی شده است

رییس نهاد راهبری و پایش طرح های توسعه شهر تهران از عملیاتی شدن ۳۰ درصدی طرح جامع شهر تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد جواد خسروی پور در آیین افتتاحیه گردهمایی «تهران آینده» که با عنوان «یک شهر، یک آینده» برگزار شد، گفت:  اگر بر طرح جامع شهری تهران عمل می شد می توانستیم شاهد وضعیت بهتری در شهر باشیم. در دوره جدید مدیریت شهری، پایش از فعالیت های صورت گرفته از منظر فضا و کالبد شهر تهران صورت گرفت و در نهایت منجر به این شد که بفهمیم پیوست چهارم طرح جامع شهری تا چه اندازه تحقق یافته است.در رابطه با این، پیوست مطالعاتی انجام نشده و یا اگر صورت گرفته، به مرحله تصویب و اجرا نرسیده و در مجموع طرح جامع شهری به میزان ۳۰ درصد عملیاتی شده است.

وی ادامه داد: در بررسی ها و آسیب شناسی ها به این نتیجه رسیدیم که به دلیل عدم تحقق ها، از سال ۸۹ فعالیت ها متوقف شده بود اما در یک سال اخیر با توجه به تلاش شهرداری، شورای شهر و وزارت راه و شهرسازی، نهاد پایش جایگاه خود را باز یافته است. مدیریت شهری این اقدامات را جزء اسناد برنامه پنج ساله قرار داده است. شورا و شهرداری تکلیفی را بر عهده نهاد گذاشت تا پایشی را در خصوص طرح جامع شهری انجام دهد. تحقق توسعه محلی در آیین نامه ما به عنوان سطح سوم طرح های توسعه شهری مورد توجه قرار گرفت و کمک کرد هر محله، طرح توسعه داشته باشد.

وی افزود: طرح پس از تصویب در نهاد راهبری و پایش طرح های توسعه شهر تهران، به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی خواهد رسید. در یک سال گذشته آزمایشگاه زیست هوشمند شهری راه اندازی شد و با توجه به تأکیدات شهردار تهران برای استفاده از فناوری های هوشمند شهری تلاش می کنیم با دانش روز حداکثر استفاده را از ظرفیت ها داشته باشیم و به نوعی تصمیمات طرح های توسعه شبیه سازی شوند و خروجی آنها منجر به این شود که با اتکا به این موضوع گام برداریم.

خسروی پور تاکید کرد: مدیریت شهری و وزارت راه و شهرسازی باید برای پیشبرد امور با نهاد همراهی کنند. برنامه ما این بود که مشارکت در طرح ها شکل بگیرد؛ ما ۶ ماه برای برگزاری این رویداد فعالیت کردیم و قرار است منجر به جمع سپاری نظرات نخبگان شود و درگاه سنجش میزان تحقق پذیری و رضایت مردم از چشم انداز طرح جامع شهری شکل بگیرد که این درگاه ایجاد شد. تهران آینده از دیدگاه کودکان با همکاری وزارت آموزش و پرورش به صورت آزمایشی در منطقه هشت اجرا شد. ما در این جمع سپاری می خواهیم به تفاهمی در تدوین چشم انداز توسعه و بازنگری طرح جامع دست یابیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha