• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۲۱:۴۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402092115739
  • خبرنگار : 71429

روند اجرای مصوبات ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی مطلوب است

روند اجرای مصوبات ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی مطلوب است

دبیر ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی کشور، روند اجرای مصوبات این ستاد را موثر و مطلوب خواند.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، اصغر جهانگیر، دبیر ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی کشور در ابتدای جلسه گزارشی از روند اجرایی مصوبات سومین جلسه این ستاد ارائه داد.

وی افزود: این جلسه برای بررسی ۴ محور؛ ارزیابی روند اجرای مصوبات قبلی، ارائه اخبار و گزارش های مرتبط با جرائم انتخاباتی،  بررسی و تصویب پیشنهادهای شورای نگهبان در جهت آموزش و اطلاع رسانی و بررسی و تصویب دستورالعمل پیشگیری و پیگیری جرائم انتخاباتی در فضای مجازی است.

جهانگیر روند اجرای مصوبات را مطلوب توصیف کرد و افزود: در اجرای مصوبات مقرر شده است که هشت استان که دارای حوزه انتخاباتی حساس هستند از ابتدای دی‌ماه در جلسات ستاد مرکزی حضور داشته باشند.

دبیر ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی کشور عنوان کرد: اولویت‌های پنج‌گانه به استان‌ها و شهرستان‌ها در قالب ۳۳بند ابلاغ شده است که چگونگی نحوه برگزاری جلسه‌ها، نحوه اطلاع‌رسانی، گزارش‌دهی و تصمیم‌گیری و... مبنای کار قرار گیرد.

وی گفت: تاکنون در ستادهای استانی بیش از ۱۰۰جلسه برگزار شده که خروجی آن ۵۵۰ بند مصوبه بوده است و ۳۸۰ جلسه در شهرستان‌ها با خروجی ۱۶۸۰ بند مصوبه بوده است.

جهانگیر به راه‌اندازی سامانه مالی انتخابات برای شفاف‌سازی منابع مالی و هزینه‌کرد کاندیداها اشاره کرد و گفت که وزارت کشور متولی راه‌اندازی این سامانه است که ان‌شاالله گزارش اقدام‌های خود را اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

وی ارائه آموزش به دست‌اندرکاران انتخابات را موثر و مطلوب ارزیابی کرد.

جهانگیر با اشاره به راهبردهای چهارگانه مقام معظم رهبری (امنیت، سلامت، مشارکت حداکثری و رقابت سالم) گفت: به ستادهای استانی و شهرستانی این راهبردها ابلاغ شده است.

وی ۴ جرم اولویتی در انتخابات را سوء استفاده از اموال عمومی و بیت‌المال، سوءاستفاده از مقام و موقعیت اداری له یا علیه دیگر کاندیداها، تخریب چهره و وجهه نامزدها، تخریب چهره و وجهه نظام عنوان کرد و گفت: تمام جرائم اولویتی در دستور کار شهرستان‌ها و استان‌ها قرار گرفته است.

دبیر ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی کشور تاکید کرد: ۱۰۱ مورد، آسیب‌شناسی و جمع‌آوری شده است و ۵۷ راهکار پیشگیرانه در مقاطع مختلف تسهیل و ابلاغ شده است.

وی در پایان گفت: دو کمیته هماهنگی تبادل اطلاعاتی انتخاباتی و رصد فضای مجازی تشکیل شده است که نتایج اقدام‌های آنها در جلسه‌های آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha