• سه‌شنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۹:۵۲
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402092820246
  • خبرنگار : 71541

قرارداد ۱۰۰ همت پروژه در حوزه بندر و پسکرانه و لجستیک تا پایان سال

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: در سال جاری اقدامات قابل توجهی در حوزه ظرفیت‌سازی اتفاق افتاد و نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیاد تومان پروژه در حوزه بندر و پسکرانه و حوزه‌های لجستیک تا پایان سال به مرحله قرارداد می‌رسد.

به گزارش ایسنا، جلیل اسلامی امروز در همایش توسعه دریامحور و گرامیداشت روز حمل‌ونقل با اشاره به همزمانی ابلاغ سیاست‌های توسعه دریامحور از سوی مقام معظم رهبری و اقدامات سازمان بنادر گفت: بندر به‌عنوان محل تلاقی دریا، کریدورها و مسیرهای کالا، نقش بزرگی ایفا می‌کند. در کشور ما با ظرفیت‌های خوبی که ایجاد شده است، در دو سال اخیر با عملکرد دولت حدود ۵۰۰ میلیون تن از طریق بنادر کشور بار تخلیه شده که هم رکورد خوبی است و هم رشد خوبی اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: علی‌رغم تحریم‌ها علیه ایران، ما حدود ۸ درصد رشد در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی داشتیم و این روند مثبت ادامه دارد. در حال حاضر ۲۷۵ میلیون تن ظرفیت‌سازی در بنادر ایجاد شده که با پروژه‌های امروز، ظرفیت بنادر به بیش از ۲۸۵ میلیون تن خواهد رسید که پاسخگوی ترانزیت ایران است.

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: در سال جاری اقدامات قابل توجهی در حوزه ظرفیت‌سازی اتفاق افتاد و نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیاد پروژه در حوزه بندر و پسکرانه و حوزه‌های لجستیک تا پایان سال به مرحله قرار داد می‌رسد. موضوع دیگر بنادر کوچک است که ماهیت مردمی دارد و دولت توجه ویژه به این موضوع داشته و سازمان بنادر هم در برنامه خود تجهیز و تکمیل این بنادر را در دستور کار قرار داده است.

اسلامی با بیان اینک حوزه کالاهای اساسی، یکی از چالش‌های دو سال اخیر بوده، گفت: ظرفیت‌سازی خوبی در بنادر کشور در حوزه تجهیزات و زیرساخت انجام شده برای اینکه یک تغییر رویکرد مهم در سلامت مردم شکل گیرد. اکنون در بنادر ما ظرفیت‌سازی برای ساخت سیلو اتفاق می‌افتد و امروز قرارداد ساخت سیلوها امضا می‌شود، که برای تخلیه و بارگیری سالم کالاها و غذای مردم است. این کار با همت بخش خصوصی در بندرهای امام خمینی، سیستان و بلوچستان، چابهار و شهید رجایی انجام می‌شود و سیلوهایی با ظرفیت بالا و حداقل دو میلیون تن در حال ساخت است.

وی با اشاره به توسعه پسکرانه‌های بنادر در حوزه مخازن نفتی و خوراکی، بیان کرد: کالاهای نفتی کانتینری اهمیت زیادی دارد و حمل‌ونقل بدون موضوعاتی که به نرم‌افزار مربوط می‌شود، ممکن نیست. همچنین سامانه جامع بندری امروز برای اولین بار رونمایی شده و طراحی و ساخت آن آغاز می‌شود.

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تامین تجهیزات دریایی، نوعی بازسازی و نوسازی تجهیزات بندری است، خاطرنشان کرد: حضور و مشارکت‌ شرکت‌های خارجی در قراردادهای توسعه بنادر در حال انجام است و امروز نمونه‌ای از این تفاهم‌ها امضا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha