• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1402102014227
  • خبرنگار : 71628

رایزنی گالانت با بلینکن درباره جنگ غزه با ادعاهایی علیه نقش ایران در منطقه

رایزنی گالانت با بلینکن درباره جنگ غزه با ادعاهایی علیه نقش ایران در منطقه

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدار با وزیر امور خارجه آمریکا در تل‌آویو با مطرح کردن اظهاراتی ضدایرانی، توضیحاتی را درباره تحولات جنگ غزه به او ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم‌ صهیونیستی با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا دیدار کرد که به اراضی اشغالی سفر کرده است.

روزنامه صهیونیستی «عاروتص شوا» با اشاره به محورهای رایزنی این دو نوشت: گالانت در این دیدار توضیحاتی را درباره تحولات جنگ غزه، از جمله عملیات‌های متمرکز و پرقدرت در نوار غزه به منظور از بین بردن توانمندی‌های نظامی و حاکمیتی حماس ارائه کرد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین به تغییرات ایجاد شده در تاکتیک‌های جنگی در شمال نوار غزه اشاره کرد که ادعا شده است این رژیم را به اهدافش در جنگ می‌رساند.

او در این راستا تاکید کرد که عملیات در منطقه خان یونس تشدید می‌شود و تا زمان پیدا شدن مقامات ارشد حماس و آزادی اسرای اراضی اشغالی ادامه می‌یابد.

گالانت و بلینکن همچنین درباره تنش‌های امنیتی منطقه و آنچه "حملات ایران علیه اسراییل از طریق نیروهای نیابتی آن" خوانده شده، گفت‌وگو کردند.

گالانت با مطرح کردن اظهاراتی ضدایرانی گفت: افزایش فشارها بر ایران مهم بوده و ممکن است بتواتد مانع گسترش تنش‌ها به مناطق دیگر شود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به افزایش حملات حزب‌الله لبنان نیز اشاره کرده و گفت بازگرداندن ساکنان شمال اراضی اشغالی به "خانه‌هایشان" و تغییر وضعیت امنیتی این منطقه از اولویت‌های اصلی این رژیم است.

او گفت که رژیم صهیونیستی ترجیح می‌دهد از طرق دیپلماتیک به این اهداف دست پیدا کند اما برای گزینه‌های نظامی نیز آماده می‌شود.

جنبش مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر عملیات گسترده «طوفان الاقصی» را از نوار غزه علیه رژیم صهیونیستی آغاز کرد و رزمندگان آن نیز از مرز به اراضی اشغالی وارد شدند. رژیم صهیونیستی نیز در پی آن حملات تلافی‌جویانه خود علیه گروه حماس در غزه را آغاز کرده و این باریکه را در محاصره انسانی کامل قرار داد. تاکنون، بیش از ۲۲ هزار نفر نفر طی حملات رژیم صهیونیستی در غزه کشته شده‌اند که عمدتا، زنان و کودکان هستند.

یک توافق آتش‌بس موقت در ۲۴ نوامبر با میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و فلسطین انجام شد که تبادل اسرا با حماس و تحویل کمک‌های بشردوستانه به غزه نیز بخشی از آن بود. این آتش‌بس چندین بار تمدید شد و سرانجام، در اول دسامبر پایان یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha